Allt till marknadsföringen av ditt företag.
Är du företagskund? Se priser exklusive moms längst ner på sidan.

Det går bara att använda en rabattkod per beställning. Rabatten dras av i kundvagnen. Rabatter gäller inte leveransavgifter, moms, abonnemang eller tidigare köp, om inget annat anges. Ytterligare avgifter kan tillkomma för leverans och uppgraderingar om inget annat anges. Gratiserbjudanden gäller endast det lägsta antalet av varje produkt och inte fler än 2 artiklar per beställning.

 
 

Rabattkoden är aktiverad:

Vårt nya utseende är bara början.

Vi är alltid måna om att utvecklas och hitta nya sätt att göra upplevelsen för dig som kund ännu bättre. Så håll utkik, för fler spännande ändringar är på gång.

Trynka Shineman

Verkställande direktör, Vistaprint

Från vardag till något alldeles extra. Klicka här för att skapa dina egna visitkort.
 
Vårt nya utseende är bara början. Mer info
Från vardag till något alldeles extra.
 
Rabattkoden är aktiverad
Från vardag till något alldeles extra.
Stäng
 
 

 
Snabbt och enkelt
Den perfekta hemsidan utan krångel
Inga tekniska kunskaper krävs | Expertsupport tillgänglig
En månads gratis provperiod
Välj hur du vill börja

Välj ett designsätt

Välj ett domännamn

Välj ett namn som utmärker sig och sätter ditt företag i rampljuset.
Sätt igång

Välj ett hemsidepaket

Olika företag har olika behov – välj det paket som passar just ditt företag.
Sätt igång

Bläddra bland våra designer

Välj en design och anpassa den efter dina behov och önskemål. Lägg enkelt till en logga eller bild.
Sätt igång
 

Hur fungerar den GRATIS provperioden?

Under den GRATIS provperioden skapar vi en gratis personlig hemsida åt dig. Du kan specialdesigna hemsidan fullt ut – inklusive URL, text och design. Den GRATIS provperioden varar i en månad. Om du avbeställer innan provperioden har upphört kommer du inte att vara skyldig eller behöva betala något. För att avbeställa, kontakta oss bara på 075-240 05 75 eller gå till kontrollpanelen för att göra din avbeställning. Paketavgiften kommer att dras från det kontokort som du använde vid beställningen först när den GRATIS provperioden har tagit slut.

Vad ingår i mitt hemsidepaket?

Gå till sidan Paketdetaljer för mer information om våra tillgängliga paket.

Kan jag matcha hemsidan med mina visitkort?

Ja. Alla våra hemsidemallar har designats för att matcha våra visitkort. Vi kan erbjuda dig en hemsida som ger dig en professionell och konsekvent image. Från reklamblad till _IandA_, vi ser till att du kan matcha din hemsida med nästan vilken produkt som helst. När du har valt en matchande design, använd då vår GRATIS Site Builder för att anpassa hemsidan efter just ditt företag.

Hur avbeställer jag mitt abonnemang?

Det är enkelt att avsluta ditt konto. Kontakta oss bara på 075-240 05 75 eller gå till kontrollpanelen för att göra din avbeställning. När du kontaktar oss kan det hända att vi ber dig ge feedback på hur vi kan förbättra vår service. Vi jobbar ständigt på att förbättra vår service, och vi uppskattar därför all feedback du ger oss.

Hur redigerar jag min hemsida?

Du kan enkelt redigera din hemsida med hjälp av vår Site Builder. När du har gått igenom kassan kommer du att få en länk till vår Kontrollpanel för hemsidor. På kontrollpanelen hittar du kontoinformation, användbara tips samt verktyg för att hantera din hemsida. På kontrollpanelen klickar du bara på en länk som tar dig till vår Site Builder. Detta lättanvända verktyg gör det möjligt för dig att skapa en snygg hemsida på under en timme utan några som helst tekniska förkunskaper. Om du kör fast eller behöver hjälp kan du bara ringa våra designexperter på 075-240 05 75.

Behöver jag några programmeringskunskaper för att kunna redigera min sida?

Självklart inte! Vår Site Builder designades för att göra det lika enkelt att skapa en hemsida som att använda Microsoft® Word. Du kan lägga till text, bilder och annat innehåll på din hemsida utan att behöva några som helst programmeringskunskaper.

Hur lång tid tar det att skapa en hemsida?

Vi skapar en aktiv hemsida till dig direkt när du påbörjar ditt abonnemang. Därefter kan du använda vår Site Builder för att anpassa din hemsida. En riktigt snygg 3-sidig hemsida kan skapas på under en timme!

Vilka webbläsare kan jag använda?

Alla större webbläsare kan visa din hemsida. Du kan redigera hemsidan i Vistaprints Site Builder via Internet Explorer, Firefox och Chrome.

Spelar det någon roll om jag använder Mac eller PC?

Nej. Så länge du använder antingen Internet Explorer eller Firefox kan du använda Mac eller PC för att bygga en hemsida med vår Site Builder.

Hur många hemsidor kan jag ha?

Du kan skapa ett obegränsat antal hemsidor drivna av Vistaprint. Besök vårt för att se det stora urval av designer vi erbjuder. Observera att alla hemsidor som du abonnerar på kommer att debiteras samma kredit- eller kontokort.

Jag äger redan mitt eget domännamn. Kan jag använda det tillsammans med min hemsida från Vistaprint?

Ja. Vi kallar den här funktionen "Domänlänkning". Beroende på vilket hemsidespaket du har kan du peka ett eller flera domännamn till din hemsida. Klicka på länken "Domännamnsalternativ" i Kontrollpanelen för din hemsida och välj "Använd ett domännamn som du redan äger". Ange ditt domännamn som du vill peka till din hemsida från Vistaprint, och kontakta sedan företaget du köpte domännamnet av och ge dem informationen om Vistaprints domännamnsserver som tillhandahålls. Det kan dröja 24-48 timmar innan domänlänkningen börjar fungera.

Jag har redan en hemsida. Kan jag börja hosta den hos Vistaprint?

Endast hemsidor som skapats med hjälp av Vistaprints Site Builder kan drivas av Vistaprint. Detta låter oss ge dig bästa möjliga support och service, till bästa möjliga pris. Du kan dock även skapa en ny hemsida hos Vistaprint, och använda en domän du redan äger.

Kan jag ändra designen på min hemsida efter att den har skapats?

Ja. Du kan enkelt ändra designen på din hemsida när som helst, med ett enda klick. Det finns ett otroligt utbud nära till hands!

Kan jag ta emot betalningar eller donationer på min hemsida?

Ja. Med flera av våra hemsidepaket kan du ta emot betalningar och donationer via PayPal, eller en nätbutik. Du kan lägga till vilket som helst av dessa paket till ditt abonnemang. Det är inga månadsavgifter, långa bindningstider eller krångliga godkännandeprocesser. Du betalar standardtransaktionsavgifter, och enbart när dina kunder faktiskt köper något.

Kan jag se hur många besökare min hemsida har?

Ja. Flera av våra hemsidespaket inkluderar rapportering, vilket låter dig se hur många visningar din sida får. Våra exklusiva paket inkluderar även Avancerade sidaktivitetsrapporter, så att du kan se vilka områden visningarna kommer ifrån, vilka sökmotorer folk använder för att hitta din sida och vilka sidor som hänvisar trafik till din hemsida.

När jag söker på Google eller andra sökmotorer ser jag inte min hemsida bland sökresultaten. Vad ska jag göra?

Sökmotorer rankar resultat baserat på hur populär en webbplats är samt hur relevant innehållet på sidan är i jämförelse med vad användaren sökte efter. För att ranka bättre måste du skapa användbart innehåll och skaffa fler länkar till din hemsida från andra sidor. Läs mer om hur du kan förbättra din rankning på sökmotorer i vår artikel om sökmotoroptimering. Du kan också använda Onlineguiden (på kontrollpanelen) för att göra din företagsinformation, inklusive din hemsida, tillgänglig för sökmotorer såsom Google.

Hur anmäler jag min hemsida till sökmotorer?

Tack vare att du har en hemsideprenumeration hos Vistaprint kommer vi automatiskt att anmäla din nya URL till Google, helt utan kostnad! Vi rekommenderar dock att du använder Onlineguiden (på kontrollpanelen) för att anmäla ditt företag direkt till Google och andra register. Google föredrar nämligen information som kommer direkt från företagsägaren och prioriterar dem bland sökresultaten.