Oavsett om du precis startat eget eller driver ett väletablerat företag, få ut mesta möjliga av affischer, etiketter och annat reklammaterial för ditt företag. Vi visar dig hur du kommunicerar företagsuppdateringar i svåra tider, skapar attraktiva förpackningar till ditt uppdaterade varumärke och ger kunderna ny, viktig information.

UPPDATERAD REKLAM

Tänk bortom den fysiska butiken. Bilmagneter är idealiska för snabb och effektiv marknadsföring i farten, var du än befinner dig. Sätt ditt varumärke på en bildörr, baktill på en skåpbil eller rentav både och.
Med specialdesignade klistermärken kan du enkelt märka påsar, lådor och annat med logotyper, bilder eller särskilda budskap. Sätt dem på dina leveranslådor, eller dekorera dina produkter med dem. Våra anpassningsbara stämplar ger dokument en proffsig touch och förenklar dina vardagsuppgifter på ett smidigt och effektivt sätt.

Vi rekommenderar

PACKA MED STIL

Med individuellt designade förpackningsmaterial blir även sista steget av köpupplevelsen en riktig upplevelse.

Visa din omsorg om detaljer och gör intryck med matchande etiketter på papperspåsar eller sätt adresslappar i företagets färger på alla utskick. 

Vi rekommenderar

TILLHANDAHÅLL RIKTAD INFORMATION

Bra kundkommunikation är av största vikt just nu. Har din frisersalong öppet igen? Använd då golvdekaler för att visa kunderna vad som är ett säkert avstånd.

Med affischer och fönsterdekaler kan kunder få viktig information redan utanför. Informera om nya öppettider, och påminn kunderna om att hålla avstånd innan de kommer in i salongen, med covid-19-skyltning.

Vi rekommenderar

Prevention och säkerhetsprodukterUtforska moderiktiga ansiktsmasker med integrerat filter – finns för vuxna och barn i mänger av designer. Engångsansiktsmasker säljs i 10-pack och täcker näsa, mun och haka, medan visir är ett hållbart och justerbart alternativ som passar bekvämt på ditt huvud. 

Vi rekommenderar

Ansiktsmasker

Snygga, återanvändbara ansiktsmasker av hög kvalitet, utformade med integrerat filter.

Visir

Visir i genomskinlig plast som ger ett extra täckande lager.

Så här förändras småföretagande under 2021

Oberoende av bransch håller världen på att förändras för småföretagare ... särskilt efter ett år som 2020.

Läs mer

Därför behöver ditt företag QR-koder

Nu mer än någonsin behöver småföretag kreativa lösningar för att hålla kontakt med sina kunder.

Läs mer

Din marknadsföring med skyltar med säkerhetsföreskrifter och annat

Stick ut från mängden och använd varje steg av köpprocessen för att marknadsföra ditt företag. Oavsett om du använder en av våra mallar eller din egen design, kan ditt reklammaterial nå nya höjder och tjäna olika syften. Skyltar som påminner om att hålla avstånd eller en ”var god sprita dina händer”-skylt ger kunderna en vänlig påminnelse. Är de smart designade fungerar de även som blickfång för förbipasserande, så använd dem för att fånga uppmärksamhet och vinna nya kunder.