Nya anpassade produkter

I en tid då kommunikation har blivit oerhört viktigt erbjuder vi anpassningsbara produkter framtagna för att hjälpa dig att kommunicera viktig hälso- och säkerhetsinformation till medarbetare och kunder.

Nu har vi: Ansiktsskydd i plast och återanvändbara tygmunskydd.

Sätt upp skyltar på platser där ditt budskap behöver synas.

Sprid viktiga nyheter och information så att de inte går någon förbi.

Märk produkter och förpackningar för att hålla kunderna informerade.

Vanliga frågor och svar

F: Vilken information bör jag ha med på mina COVID-19-skyltar för företaget?

S: COVID-19-skyltar hjälper till att förmedla viktiga hälso- och säkerhetsmeddelanden. Om du har din verksamhet på en fysisk plats kanske du vill uppmana besökarna att hålla avstånd, eller föreslå andra sätt de kan skydda sig mot virus på. Påminn personalen om vikten av att tvätta händerna genom att sätta upp en skylt om det. Du kan se flera exempel på COVID-19-skyltar i vårt designgalleri.

F: Kan jag skapa en skylt om fysisk distansering?

S: Alla våra COVID-19-skyltar är helt anpassningsbara, och vi har många olika mallar om att hålla avståndet att välja mellan. Vi har också golvdekaler om att hålla avstånd.

F: Min verksamhet håller stängt på grund av COVID-19, men jag kommer snart att öppna igen. Vilken typ av COVID-19-skyltar kan jag använda för att berätta om det för mina kunder?

S: Om ditt företag har stängt tillfälligt, om du har ändrat öppettiderna eller om du tänker öppna igen snart kan du se till att kunderna vet vad som gäller genom att visa den informationen på en COVID-19-skylt i fönstret, eller genom att berätta om nyöppning med en stor banderoll utanför din butik.

F: I dessa osäkra tider, kan jag ändå beställa varor och få dem levererade?

S: Vistaprint fortsätter att arbeta över hela världen och vårt team fortsätter också att arbeta med tredjepartsleverantörer för att säkerställa säkra leveranser i tid.

F: Har Vistaprints kunder upplevt störningar på grund av COVID-19? 

S: Hittills har vi haft väldigt få störningar.