Hemsidor

Praktiskt taget vem som helst kan skapa en hemsida – inga tekniska kunskaper krävs.

VÄLJ HUR DU VILL BÖRJA

 • Välj en domän

  Ditt hem på nätet börjar med ett domännamn. Sök nu efter det perfekta namnet
 • Välj ett paket

  Olika företag har olika behov – välj det paket som passar just ditt företag
 • Bläddra bland våra designer

  Välj en designmall och anpassa den efter dina behov.

VIKTIGA FUNKTIONER

 • Anpassningsbara teman

  Utgå från ett av våra professionellt designade teman och gör det till ditt eget.
 • Integration med sociala medier

  Publicera enkelt uppdateringar på alla dina sociala nätverk från en enda plats.
 • Nätbutik

  Sälj dina produkter online även utanför arbetstid.
 • Mobiloptimering

  Se till att hemsidan kan nås från alla plattformar, även surfplattor och smartphones.
 • Analyser

  Få detaljerade rapporter om dina besökare och om vilka delar av hemsidan som genererar trafik.
 • Sökmotoroptimerare

  Gör det enklare för sökmotorer – och kunder – att hitta hemsidan.

I trygga händer

Direktsupport ingår alltid. Ring 075-240 05 75 och prata med någon av våra experter på digitala tjänster.

Vill du veta mer? Frågor och svar om hemsidor

Hur fungerar den GRATIS provperioden?
Under den GRATIS provperioden skapar vi en gratis personlig hemsida åt dig. Du kan specialdesigna hemsidan fullt ut – inklusive URL, text och design. Den GRATIS provperioden varar i en månad. Om du avbeställer innan provperioden har upphört kommer du inte att vara skyldig eller behöva betala något. För att avbeställa, kontakta oss bara på 075-240 05 75 eller gå till kontrollpanelen för att göra din avbeställning. Paketavgiften dras från det kort som du använde vid beställningen först när den GRATIS provperioden har tagit slut.
Vad ingår i mitt hemsidepaket?
Besök sidan Hemsidepaket för att få mer information om tillgängliga paket.
Kan jag matcha hemsidan med mina visitkort?
Ja. Alla våra hemsidemallar har designats för att matcha våra visitkort. Vi erbjuder dig en hemsida som ger dig en proffsig och enhetlig image. Vi ser till att du kan matcha hemsidan med i stort sett vilken produkt som helst, allt från reklamblad till inbjudningskort. När du har valt en matchande design kan du använda vår SiteBuilder för att GRATIS anpassa hemsidan efter dina önskemål och ditt företags behov.
Hur avslutar jag mitt konto?
Det är enkelt. Kontakta oss bara på 075-240 05 75 eller gå till kontrollpanelen för att göra din avbeställning. När du kontaktar oss kan det hända att vi ber dig ge feedback på hur vi kan bli bättre. Vi jobbar ständigt på att förbättra kundupplevelsen, och uppskattar därför all feedback du kan ge oss.
Hur redigerar jag min hemsida?
Med vårt hemsideverktyg redigerar du enkelt och smidigt din hemsida. När du väl har beställt hemsidan får du en länk till kontrollpanelen. Där hittar du kontoinformation, praktiska tips samt verktyg att administrera din sajt med. På kontrollpanelen klickar du sen på en länk som tar dig till vår SiteBuilder. Detta verktyg är lätt att använda och gör det möjligt för dig att skapa en snygg layout på mindre än en timme, helt utan några tekniska förkunskaper. Om du kör fast eller behöver hjälp kan du kontakta våra designexperter på 075-240 05 75.
Behöver jag några programmeringskunskaper för att kunna redigera min sajt?
Nej, inte alls. Vår SiteBuilder är lika enkel att använda som ett ordbehandlingsprogram. Du kan lätt lägga till text, bilder och annat innehåll utan några som helst programmeringskunskaper.
Hur lång tid tar det att skapa en hemsida i SiteBuilder?
Vi skapar en aktiv hemsida till dig direkt när du påbörjar ditt abonnemang. Därefter använder du bara SiteBuilder för att anpassa den som du vill. Du skapar en snygg tresidig sajt på under en timme.
Vilka webbläsare stödjer Vistaprints SiteBuilder?
Hemsidan du skapar i Vistaprints SiteBuilder kan ses i alla större webbläsare. Du kan redigera sajten via Internet Explorer, Firefox och Chrome. För att SiteBuilder ska fungera så bra som möjligt, se till att du har uppdaterat din webbläsare till den senaste versionen.
Spelar det någon roll om jag använder Mac eller PC?
Inte alls. Så länge du använder antingen Internet Explorer eller Firefox kan du använda Mac eller PC för att skapa en hemsida i SiteBuilder.
Hur många hemsidor kan jag ha?
Du kan skapa ett obegränsat antal hemsidor hos Vistaprint. Gå till vårt för att se vårt stora utbud av designer. Observera att alla hemsidor du beställer måste betalas via samma kort.
Jag har redan ett eget domännamn. Kan jag använda det till min hemsida från Vistaprint?
Ja. Vi kallar tjänsten "Domänlänkning". Beroende på vilket hemsidespaket du har kan du peka ett eller flera domännamn till din hemsida. Klicka på länken "Domännamnsalternativ" på kontrollpanelen och välj "Använd ett domännamn du redan äger". Ange det domännamn som du vill peka till din hemsida från Vistaprint, och kontakta sen företaget du köpte domännamnet av och ge dem informationen om Vistaprints domännamnsserver som tillhandahålls. Det kan dröja 24-48 timmar innan domänlänkningen börjar fungera.
Jag har redan en hemsida. Kan jag hosta den hos Vistaprint?
Endast hemsidor som skapats med hjälp av Vistaprints SiteBuilder kan hostas hos Vistaprint. På så sätt kan vi ge dig bästa möjliga support och service, till bästa möjliga pris. Du kan dock även skapa en ny hemsida hos Vistaprint, och använda en domän du redan äger.
Kan jag ändra designen på min hemsida efter att den har skapats?
Ja. Du kan enkelt ändra designen på din hemsida när som helst, med ett enda klick. Vi har sett till att du har ett stort utbud av designer nära till hands.
Kan jag ta emot betalningar eller donationer på min hemsida?
Ja. Med flera av våra hemsidepaket kan du ta emot betalningar och donationer via PayPal eller en nätbutik. Du kan lägga till vilket som helst av dessa paket till ditt abonnemang. Du slipper månadsavgifter, långa bindningstider och krångliga godkännandeprocesser. Du betalar standardtransaktionsavgifter, och enbart när dina kunder faktiskt köper något.
Kan jag se hur många besökare min hemsida har?
Ja. Flera av våra hemsidespaket inkluderar rapportering, vilket låter dig se hur många visningar din sida får. Våra exklusiva paket inkluderar även avancerade sidaktivitetsrapporter, så att du kan se vilka områden visningarna kommer ifrån, vilka sökmotorer folk använder för att hitta din sida och vilka sidor som hänvisar trafik till din hemsida.
När jag söker på Google eller andra sökmotorer ser jag inte min hemsida bland sökresultaten. Vad ska jag göra?
Sökmotorer rankar resultat baserat på hur populär en webbplats är samt hur relevant sidans innehåll är i jämförelse med vad användaren sökte efter. För att ranka bättre måste du skapa en hemsida med användbart innehåll och öka antalet länkar till din hemsida från andra sidor. Läs mer om hur du kan förbättra din rankning på sökmotorer i vår artikel om sökmotoroptimering. Du kan också använda Onlineguiden (på kontrollpanelen) för att göra din företagsinformation, inklusive din hemsida, tillgänglig för sökmotorer såsom Google.
Hur anmäler jag min hemsida till sökmotorer?
Som en del av din hemsideprenumeration anmäler vi automatiskt din nya URL till Google, helt utan kostnad. Vi rekommenderar dock att du använder Onlineguiden (på kontrollpanelen) för att anmäla ditt företag direkt till Google och andra register. Google föredrar nämligen information som kommer direkt från företagsägaren och prioriterar dem bland sökresultaten.

Vi har paket som passar alla och envar

I alla Vistaprints hemsidepaket ingår:

 • Obegränsat antal sidor

 • Telefonsupport

 • Gratis hosting

 • Tusentals teman

 • 1 månads gratis provperiod

VÄLJ PAKET

 • Bas

  1 MÅNADS GRATIS PROVPERIOD
  40 kr /månad.
  Sätt igång
 • Basdomän
  t.ex. dittforetag.vpsite.se
 • 1 e-postadress
 • Sidaktivitetsrapporter bas
 • mer information
 • Standard

  Sätt igång
 • Exklusiv domän
  t.ex. dittforetag.eu
 • 12 e-postadresser
 • Sidaktivitetsrapporter premium
 • Matchande mobil hemsida
 • mer information
 • Premium

  1 MÅNADS GRATIS PROVPERIOD
  237 kr /månad.
  Sätt igång
 • Exklusiv domän
  t.ex. dittforetag.eu
 • Obegränsat antal e-postadresser
 • Sidaktivitetsrapporter premium
 • Matchande mobil hemsida
 • Inköpskorg
 • Verktyg för sökmotoroptimering
 • Marknadsföring i sociala medier
 • mer information

I alla paket ingår

1 månads gratis provperiod

Testa våra digitala tjänster. Om du inte är helt nöjd kan du avbeställa när som helst under provperioden utan att behöva betala ett öre.

Bas

Standard

Premium

Webbadress
Webbadressen är din hemsidas adress på nätet. Vi erbjuder två olika alternativ:

Bas: Välj en adress som slutar på .vpsite.se – t.ex. dittforetag.vpsite.se

Premium: Anpassa ditt domännamn fullt ut och välj bland alternativ såsom .eu, .com och .net – t.ex. www.foretagsnamn.eu

Bas
Premium
Premium
Sidor
Ge besökare all tänkbar information. Lägg till fotogallerier, en kontaktsida, kundcitat och mycket annat.
Obegränsat
Obegränsat
Obegränsat
E-postadresser

Ge ditt företag en proffsig image med en e-postadress som matchar ditt domännamn.
T.ex. dittnamn@dittforetag.eu

Innehåller en inkorg som kan lagra meddelanden på upp till 2 GB. Du kan kolla din e-post via vår webmailtjänst eller använda POP eller IMAP.

1
12
Obegränsat
Sidaktivitetsrapporter
Bas: Se totalt antal besökare och var de befinner sig, hänvisande sidor och trafikkällor (såsom sociala medier, sökmotorer och nätannonser).

Premium: Allt som ingår i bas plus uppdateringar varje timme och mer detaljer gällande trafikkällor (t.ex. berättar vi för dig exakt vilka sociala medie-sajter kunder kommer från, såsom Facebook eller Twitter).
Bas
Premium
Premium
Domänalias
Med domänalias kan du använda en domän som du redan äger till din hemsida från Vistaprint. Vi ger dig instruktioner så att du snabbt och enkelt kan lösa det med din nuvarande förvaltare. Om du har flera domäner rekommenderar vi att du väljer Premiumpaketet för att få tillgång till ett obegränsat antal domänalias.
1
1
Obegränsat
Telefonsupport
Telefonsupport ingår i alla Vistaprints paket. Vi erbjuder två olika alternativ:

Bas: Ring vårt gratisnummer för att få hjälp av vår kundservice.

Prioritet: Få hjälp av våra representanter som är specialtränade på hemsidor via en prioriterad supportlinje för att snabbt få svar på alla dina frågor gällande hemsidor.

Blogg
Med en blogg får du kontakt med besökarna och etablerar varaktiga relationer. Du kan förvänta dig mer trafik, förbättrad rankning i sökresultat och extra exponering som ökar hemsidans popularitet.
Bildgallerier
Ladda upp hur många foton du vill, lägg till titlar och beskrivningar och skräddarsy ditt galleri på ett ögonblick. Du kan till och med välja bland tusentals bilder i vårt bildgalleri. När du har skapat ditt eget galleri kan du redigera och arrangera om foton snabbt och smidigt.
Kontaktformulär
Formulär är ett bra sätt att få feedback från kunder och hjälper dig dessutom att bygga upp en kundlista. Använd våra färdiga kontaktformulär för att få grundläggande kontaktinformation från besökare eller skapa ett eget skräddarsytt formulär. När en besökare fyller i ett formulär får du ett mejl med allt innehåll så att du kan svara direkt eller lägga till den nya kontakten i din kontaktlista. Du hanterar enkelt alla svar via Hantera formulär.
Musikspelare
Lägg enkelt till en musikspelare på din hemsida, så att besökare kan lyssna på musik du laddar upp.
Kartor
Lägg till en Google-karta på din hemsida för att visa exakt var ditt företag finns eller var ett evenemang går av stapeln.
YouTube-videor
Lägg enkelt till en YouTube-video på din hemsida för att berätta om dina intressen, visa information om ett evenemang, dela med dig av dina favoritklipp och mycket annat.
Anmälan till sökmotorer
Bli listad på Google©, Yahoo© och Bing™! När du har publicerat din hemsida anmäler vi den till de främsta sökmotorerna. På så sätt blir sidan synlig i sökresultat, du får ökad synlighet gentemot nya och befintliga kunder och driver mer trafik till sajten.
Mobil landningssida
Med en mobil landningssida kan du snabbt ge användare av t.ex. iPhone och Android-telefoner din kontaktinformation plus en vägbeskrivning. Den matchar till och med din vanliga hemsida.
Kundvagn
Tjäna pengar dygnet runt genom att sälja produkter och tjänster på din hemsida med PayPal.
Sökmotoroptimerare
Ranka högre i sökresultat, locka fler kunder till din hemsida och ligg steget före dina konkurrenter.
Marknadsföring i sociala medier
Skapa iögonfallande och unika Facebook-sidor med våra fullt anpassningsbara, proffsiga designer. Det kunde inte bli enklare att utnyttja kraften i sociala medier!
Provperiod
1 månad GRATIS
1 månad GRATIS
1 månad GRATIS
Månadsavgift
40,kr/månad.
112,kr/månad.
237,kr/månad.

Anpassa ett tema på ditt sätt

Utgå från ett av alla våra teman och anpassa det helt och hållet med egen text och bilder för att skapa din profil på nätet.

I alla Vistaprints hemsideteman ingår:

 • Är framtagna av professionella designers

 • Är fullt anpassningsbara

 • Matchar trycksaker

 • Är enkla att uppdatera

BLÄDDRA BLAND VÅRA TEMAN

Sök efter nyckelord, bransch eller utforska teman som är relaterade till din bransch eller ditt varumärke

Sök efter
Återställ filter
Sökresultat för:

Inga teman som matchar din sökning hittades.

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

979656

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

980104

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

1148007

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

1151325

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

1158016

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

1161837

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

1163872

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

1198238

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

1210324

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

1214869

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

1228628

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

1241609

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

1275499

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

1290267

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

1310274

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

1311652

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

1312772

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

1330877

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

1397219

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

1458829

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

1459896

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

1501974

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

1505685

För att välja denna design, klicka på Välj tema. Text och bilder i förhandsvisningen kan redigeras. Med vårt användarvänliga verktyg SiteBuilder lägger du enkelt till egen text och bilder innan du publicerar din hemsida.

1540948