Hoppa till huvudinnehållet

Hemsidor och digital marknadsföring

Alla de digitala verktyg du behöver för en digital närvaro och för att låta företaget växa.

Webbplatsverktyg

Webbplatsverktyg

Från Loading

  • Användarvänligt designgränssnitt
  • Mallar som är enkla att anpassa
  • Support via chatt och telefon
  • Hemsidor med följsam design

Frågor och svar

Ett domännamn är som din adress på internet. Domännamnet är det som gör att kunderna hittar din hemsida. När domänen, som www.mybusiness.com, skrivs in i webbläsaren går webbläsaren till den platsen och visar det innehåll som finns där. Ditt domännamn är också som din identitet online, så den bör ligga nära ditt företagsnamn eller de produkter och tjänster du erbjuder. Det är viktigt att du har ett eget domännamn så att ditt företag får en bra och trovärdig framtoning online.

Det finns två lite vanligare sätt att bygga en hemsida på. Om du är tekniskt kunnig och har tid kan du lära dig HTML, CSS och andra webbutvecklingsverktyg och bygga en hemsida från grunden. Det ger dig fullständig kontroll över hemsidan, men är en ganska tidskrävande metod. En vanligare metod är att använda ett verktyg online och skapa en proffsig hemsida på mycket kortare tid. Med sådana här onlineverktyg kan du börja med någon av våra färdiga mallar, anpassa efter tycke och smak, lägga till din logotyp, färger, teckensnitt och bilder. Sedan lägger du till ditt innehåll, sidor och andra objekt som formulär, profiler i sociala medier och kundvagn. Med ett webbplatsverktyg online kan du få en helt personlig hemsida utan ansträngning, med lättanvända verktyg.

Med ett webbplatsverktyg online är det ganska enkelt att skapa en egen hemsida. Sådana verktyg har färdigbyggda mallar och moderna webbplatsdesigner som ger dig ett försprång. Sedan kan du enkelt lägga till sidor, innehåll, bilder med mera och göra hemsidan helt din egen. Ge det en chans, du kan testa webbplatsverktyget gratis i upp till 30 dagar.

Google låter företag skapa gratis företagsprofiler, de kallas ibland Google Företagsprofil. Din företagsprofil innehåller ditt företagsnamn, en kort beskrivning, kontaktuppgifter och till och med foton. Utöver Google bör du se till att ditt företag står med på en massa andra sidor online också. Det kan vara sökmotorer som Bing, kataloger som Eniro och plattformar som Reco och TrustPilot. Du kanske tycker att det tar en massa tid att annonsera på alla dessa webbplatser, men tjänster som VistaPrints annonshanterare för sökmotor kan automatisera processen åt dig. Lägg in dina uppgifter en gång så kan vi se till att du visas på över 100 webbplatser. Och när du vill ändra något kan vi uppdatera alla annonser med ett klick.

Vi har inga långa avtal för några av våra digitala marknadsföringsverktyg. Du kan välja månadspaket för bästa flexibilitet, eller årspaket, så sparar du pengar. Du kan säga upp avtalet när du vill på kontrollpanelen eller genom att ringa kundtjänst.

Du kan säga upp avtalet när du vill på kontrollpanelen eller genom att ringa kundtjänst.

Över 1 miljon människor använder våra smidiga marknadsföringsverktyg online för att få företaget att växa

Citat

Jag har använt många olika webbplatsverktyg och jag tycker att jag har skapat min allra finaste hemsida på under 15 minuter.

Patty

Citat

Det är så snyggt och gör att mitt företag ser otroligt proffsigt ut! Jag kunde inte ha önskat mig något mer!

Jake

Citat

Jag tyckte att det kändes svårt och jobbigt med datorn. Men jag försökte, jag byggde min egen hemsida och det blev helt fantastiskt. Mina kunder älskar att layouten är så användarvänlig och så gillar de detaljer jag har lagt till. Testa själv.

L Davis

Citat

Jag anmälde mig till en gratis provomgång av webbplatsverktyget och jag bara älskar det! Det är verkligen enkelt att använda, med stegvisa beskrivningar och videoklipp.

Jasmin

Citat

Det är otroligt enkelt att använda även om man inte är van vid datorer. Jag tycker att det är kul att använda verktyget och jag får upp en bra bas till hemsida på nolltid.

Acna

Citat

De gjorde ett jättebra jobb med min hemsida och ställer alltid upp när jag behöver hjälp!

Kimberly