Loading...

Flexibla förpackningar

Imponera på kunderna med specialdesignade skyddande förpackningar till livsmedel, skönhetsprodukter och annat.

Visa dina produkter på bästa sätt

Håll produkterna fräscha och få förpackningarna att synas med viktig info och imponerande design.

För produkter och företag av alla modeller och storlekar

Få förpackningar som passar dina varor – och din stil. Hitta designer till konsumentvaror, livsmedel, skönhetsprodukter med mera.
Behöver du hjälp med att designa dina förpackningar?
Få råd och ändringar på en design du påbörjat eller samarbeta med en professionell designer och få en originell och helt unik design.
Se mer av våra designtjänster

Ge din produktpresentation extra boost med mångsidiga, hållbara och flexibla förpackningar.

För många företagare är det allra viktigaste varje dag att få kunden att välja just din produkt. Specialdesignade flexibla förpackningar, stående eller liggande, kan hjälpa dig att nå det målet på flera viktiga sätt.

För det första skyddar flexibla förpackningar dina varor. De är särskilt framtagna för att förpacka och försegla torrvaror, vätskor, pulver med mera. Om du väljer återförslutningsbara förpackningar ger det också kunden ett smidigt sätt att maximera produktens fräschhet och hållbarhet. Men utöver att lagring och leverans blir enklare kan du också få produkterna att se ut precis som du vill. Välj personliga förpackningar med foton och produktbilder. Ta med viktig information om näringsinnehåll och ingredienser. Eller skapa flexibla förpackningar som fångar ögat, och som kan stå eller visas i gången för impulsköp.

Både företag och deras produkter finns i alla möjliga former och storlekar. Med flexibla förpackningar kan du skapa exakt det du behöver för att få produkterna att se ut, kännas, smaka eller fungera precis som du vill och förväntar dig. Välj mellan massor av mallar för många olika branscher eller skapa egen design från scratch. Och vi finns här för att göra processen så enkel som möjligt för dig. Om du råkar ut för problem finns det alltid ett alternativ där du kan be om hjälp.

Vanliga frågor och svar

Nej. Alla våra liggande förpackningar trycks och levereras öppna upptill. När du fyllt förpackningen med din produkt ska du försegla upptill med värmeförsegling. Det skyddar innehållet från att exponeras eller skadas vid frakt.

Flexibla förpackningar är bra till många typer av konsumentvaror. Livsmedel, kosmetik, kosttillskott och mycket, mycket mer. Bara några av alla möjligheter är te, kaffe, snacks, smoothies, body scrubs, schampo, lotion, flytande tvål, vitaminer, oljekapslar, proteinpulver och djurfoder.

Ja, du kan få tryck på både framsida och baksida.

Minimiantalet för båda sorternas flexibla förpackningar är 100.

Våra flexibla förpackningar är tillverkade av fukt- och syreblockerande material som förhindrar mögel och andra typer av föroreningar eller förruttnelse.