Hoppa till huvudinnehållet

Liggande förpackningar

Flexibla liggande förpackningar till paketering av våtvaror, torrvaror och pulver. Ladda enkelt upp din design, välj bland olika storlekar med mera. Mer information
Storlek
Material
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

– 4 storlekar – Glansiga eller matta – Återförseglingsbara eller med hål för upphängning – Avrivningsbar flik – Heltäckande färgtryck

Våra flexibla liggande förpackningar kan användas till kosttillskott, godis och allt däremellan. Dessa täta förpackningar skyddar innehållet. Och med vår smidiga anpassningsprocess kan du skapa ett foto, en logotyp eller både och, att visa upp på din produkt.

Våra liggande förpackningar trycks i färg och i många olika storlekar. Och eftersom botten är plan kan du paketera mer av dina förbrukningsvaror för frakt eller för placering på hyllor, för enkel förvaring.

Välj en mindre förpackning för portionsförpackningar och större för artiklar som behöver det, som husdjursfoder eller trädgårdsprodukter. Välj matt eller glansig finish, den som passar bäst för att lyfta fram din förpackning. Sedan kan du lägga till en premiumfunktion – en återförslutningsbar öppning som håller produkten fräsch, eller ett hål så att den enkelt kan hängas upp i butiken.

Redo att sätta igång? Börja med att ladda upp din färdiga design så tar vi hand om resten. Dina specialdesignade liggande förpackningar levereras tryckta och öppna upptill. Allt du behöver göra är att fylla förpackningen och försegla med värme för att stänga den – sedan kan produkten gå ut till kunderna.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign