Loading...

Återvinningsbara förpackningar

Byt till ett livsmedelssäkert förpackningsalternativ med återvinningsbara doypacks eller liggande påsar. Använd värmeförsegling för att behålla produkter fräscha i de här specialdesignade förpackningarna. Mer information

Fetching compatible options
Storlek (B x H)
Material
Antal
 
Börja designaSkapa från grunden
100 % nöjdhetsgaranti

Skapa en vacker förpackning och mindre miljöpåverkan med återvinningsbara påsar.

– Olika storlekar – Punkterings- och rivsäker film – Alternativ för doypacks och liggande påsar – Alternativ för glansiga, matta och mjuka ytor – Övre delen rivs bort – Alternativ för återförslutningsbar stängning och hål för upphängning – Återvinningsbar

Ett återvinningsbart förpackningsalternativ
Specialdesignade återvinningsbara påsar är ett bevis på att du kan vidta åtgärder för att minska ditt företags miljöpåverkan samtidigt som resultatet ser bra ut. De här snygga och eleganta påsarna kan anpassas helt med designen du väljer. Fyll sedan påsarna med dina artiklar och försegla dem med värme för att stänga dem. Välj mellan alternativ för doypacks och liggande påsar och se till att dina artiklar håller sig fräschare längre, ser bra ut i hyllan och fungerar som bekväma och platsbesparande förpackningar för dina kunder.

Funktionella och skyddande
Förutom att våra återvinningsbara och flexibla påsar är snygga så skyddar de även produkterna från kontaminering och spill. De är ett smart alternativ för matvaror, kaffe samt andra torrvaror, pulvervaror eller konfektyrprodukter. Du kan till och med lägga till ett blixtlås så att påsen går att öppna och stänga flera gånger, eller ett hål för smidig upphängning. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer dina återvinningsbara påsar att tryckas på film med beläggning som har utformats för att hålla artiklar inne samt ljus och luft ute. Och de tillverkas av återvinningsbara material som produceras med mindre energi och koldioxidutsläpp än andra traditionella förpackningsalternativ.

Enkel anpassningsprocess
I vår lättanvända designstudio kan du lägga till foto, logotyp eller båda delar, i färg, på dina återvinningsbara påsar. Se bara till att ta bort mallen från den uppladdade bilden före tryck, annars kommer dess linjer att synas på den färdiga produkten. Välj mellan glansig, matt eller mjuk yta för att hjälpa din förpackning sticka ut – lägg sedan till din design så tar vi hand om resten. Dina återvinningsbara flexibla påsar levereras tryckta och öppna upptill.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign