Hoppa till huvudinnehållet

Billiga papperspåsar

Säg hej då till neutrala påsar utan marknadsföring och hej till specialdesignade billiga papperspåsar med ditt varumärke på. Enfärgat tryck på FSC-certifierade färgade påsar. Mer information

Storlek
Färg
Tryckfärg
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

– 5 storlekar – 11 alternativa färger på handtagen – Handtag i tvinnat papper – Enfärgat tryck, 6 färger att välja mellan – Antal från 150 till 5 000 – FSC-certifierad produkt: Tillverkad av material från ansvarsfullt skogsbruk

Färg som syns
Det finns möjligheter till marknadsföring som du kanske inte har tänkt på: när du tackar en kund för att de handlat av dig och du ger dem varan. Med våra billiga papperspåsar kan du ge kunderna din företagslogotyp – som de sedan visar upp hela vägen hem. Med tryck i färg på färgglatt papper kan ditt varumärke synas på takeaway-beställningar, butikspåsar med mera. Proffstips! De passar bra som papperspåsar till presenter – det uppskattas ofta av kunder som har ont om tid.

Personliga och professionella
Våra papperspåsar kan designas på flera olika sätt och ge dig en vinnande stil. Du kan lägga till logotyp, text eller design på både framsida och baksida. Och utöver alla papperspåsar i olika färger (som alla är ljusäkta) kan du välja mellan många olika slags bläck. Välj de färger som representerar ditt varumärke bäst eller en kombination som får folk att titta till. Som pricken över i matchar handtagen i tvinnat papper resten av påsen.

Lätta att designa
Redo att börja specialdesigna dina papperspåsar? Ladda upp din logotyp, företagets namn eller design till vår designstudio på nätet och anpassa som du vill. Sedan trycker vi din design på papper från ansvarsfullt skogsbruk och skickar produkten till dig. Dina billiga papperspåsar levereras färdig att sättas i bruk.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign