Loading...

Fyllnadsmaterial

Skapa en minnesvärd presentupplevelse med vackert fyllnadsmaterial. Ladda enkelt upp din design, välj bland olika storlekar med mera. Mer information

Fetching compatible options
Storlek på Ark
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Skapa förpackningar med ditt varumärke från insida till utsida tack vare fyllnadsmaterial med tryck

– 2 storlekar – Fyllnadsmaterial 28 g/m² – Vitt papper – Färgtryck på ena sidan

Det är roligare med fina förpackningar

Letar du efter ett kul sätt att lyfta fram ditt varumärke på? Då kan snyggt fyllnadsmaterial göra skillnad för din förpackning. Använd det för att skydda bräckliga föremål, som prydnad till presenter eller för att slå in dina varor ordentligt i väskor och lådor. Med vackert fyllnadsmaterial kommer alla produkter att kännas som presenter när kunderna öppnar dem.

Lätthanterligt lättviktsmaterial

Finns i 2 storlekar och med färgtryck och ger en lite lyxigare känsla till din förpackning, samtidigt om det påminner folk om ditt varumärke. Och detta tunna, vita lättviktsmaterial sätter din design i fokus och ger en premiumkänsla till ditt företag.

Smidig designupplevelse

Redo att börja skapa? När du har laddat upp din logotyp eller bild kan du lägga till egna detaljer som bakgrunder, mönster och text för att skapa en iögonfallande design. När du är klar tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Ditt specialdesignade fyllnadsmaterial levereras med ett oslagbart utseende redo att få ditt varumärke att synas.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign