Allt till marknadsföringen av ditt företag.
Är du företagskund? Se priser exklusive moms längst ner på sidan.

Det går bara att använda en rabattkod per beställning. Rabatten dras av i kundvagnen. Rabatter gäller inte leveransavgifter, moms, abonnemang eller tidigare köp, om inget annat anges. Ytterligare avgifter kan tillkomma för leverans och uppgraderingar om inget annat anges. Gratiserbjudanden gäller endast det lägsta antalet av varje produkt och inte fler än 2 artiklar per beställning.

 
 

Rabattkoden är aktiverad:

Sett oss på TV? Klicka här för att skapa egna visitkort
Aktivera
Det går bara att använda en kod per beställning.
 
 
Sett oss på TV?
 
Rabattkoden är aktiverad
Sett oss på TV?
Stäng
 
 

Canvastavlor

Förvandla dina favoritfoton till konstverk i form av snygga, extra stadiga canvastavlor.

från 427 kr (inkl. moms)

Välj designsätt.


Kolla in priser och detaljer nu, och gör dina val senare.

A

B

A.

Liten (300 x 200 mm)

Antal Pris
1 427 kr
2 854 kr
3 1.281 kr
Fler priser och antal

B.

Stor (600 x 400 mm)

Antal Pris
1 769 kr
2 1.538 kr
3 2.307 kr
Fler priser och antal

- Alla priser är inklusive moms


Få en prisuppgift och se fler produktspecifikationer.


Varför välja exklusiva canvastavlor?

Högkvalitativt tryck

Vår tryckprocess håller toppklass och ger liv åt ditt foto på canvastavlan, och varje tryck monteras på en stadig träram.

Ett bättre sätt att visa upp bilder

Canvastavlor är det perfekta sättet att visa upp familjefoton, bevara ögonblick från bröllopsdagen eller fira familjens nytillskott.

Ett enkelt sätt att vara kreativ

Behöver du extra utrymme för dina stora fotoögonblick? Samla dem i ett väggkollage för att berätta din historia.


Canvastavlor

Låt dina bästa bilder komma till sin fulla rätt genom att trycka dem som canvastavlor. Det är ett jättebra sätt att bevara minnen på. Tänk bara att bli påmind om den där härliga semestern, ert bröllop eller någon annan viktig händelse varje gång du ser tavlorna på väggen.

Tips: Varför inte skapa en serie canvastavlor? Enskilda porträtt eller panoramabilder passar perfekt att kombinera i en serie tavlor.

Du kan välja bland små och stora canvastavlor i liggande eller stående format. Alla våra canvastavlor är gjorda av kvalitetscanvas som framhäver bildernas alla detaljer och färger.

Tips: För att visa upp dina bilder från deras allra bästa sida, använd våra fotoredigeringsverktyg. Du kan beskära, flytta och ändra storlek på dina foton, och dessutom lägga till effekter såsom svartvitt eller sepia. Sist men inte minst kan du lägga till rubriker och text för att göra din canvastavla helt unik.

Alla våra canvastavlor har "gallery wrap", vilket innebär att tryckytan även sträcker sig runtom ramen för en extra elegant finish. Och du behöver inte ens rama in tavlan – den är färdig att hängas upp på väggen så fort du har packat upp den ur paketet.