Hoppa till huvudinnehållet
Fotoböcker

Fotoböcker

Fira de viktigaste ögonblicken och skapa ett fotoalbum precis som du vill ha det. Välj mellan fyrkantiga, stående och liggande album, som går att anpassa precis som du vill. Mer information
Storlek
 
100 % nöjdhetsgaranti
  • 8 olika storlekar och layouter
  • 2 papper att välja mellan
  • Enfärgat omslag eller fotoomslag
  • Från 24 sidor upp till 120 sidor
  • Professionell bindning med hård pärm
  • Redigeringsverktyg online och offline, med Smart Assistant

Ett eget proffstryckt fotoalbum är ändå det bästa – att se foton för första eller hundrade gången och minnas sina favoritögonblick. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda specialdesignade fotoböcker som mottagaren kan glädjas över år efter år. De finns i mängder av storlekar och layouter och med hård pärm kan du enkelt visa bilder från bröllop, semestrar och familjen – vare sig du skapar ett eget bibliotek med fotoalbum eller delar med dig till släkt och vänner.

Sugen på att testa något nytt du med? Du skapar ett eget album med det redigeringsverktyg du föredrar – ett är online (och mobilanpassat) och det andra laddar du ner till datorn och redigerar med där. (Du kan läsa mer i stycket om designverktyg.) Vilket av verktygen du än föredrar kan vi hjälpa dig steg för steg med processen. Du kan också få hjälp av vår Smart Assistant, som snabbt kan plocka ut dina bästa foton, skapa layouter och designa ett drömalbum år dig. När du är nöjd med designen ser vi till att trycka, binda och paketera din fotobok. Din specialdesignade produkt levereras, redo att bli en klassiker.

Tryck av fotoböcker

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign