Hoppa till huvudinnehållet

Skrivbordskalender

Skapa en rolig och praktisk specialdesignad kalender i smidig, kompakt storlek. Den är spiralbunden och fristående, med alternativ för anpassning av foto och text. Mer information
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti
  • Nyhet: Förbättrade designer och layouter
  • 20 x 20 cm
  • 235 g/m² glansigt papper
  • Inbyggt ställ och spiralbindning
  • Uppladdning av bilder i full storlek utan marginal
  • Levande fyrfärgstryck
  • Nu kan du beställa skrivbordskalendrar för 2022

Letar du efter ett sätt att fräscha upp ett skrivbord, en bänkskiva eller en annan yta där lite eller inget väggutrymme är tillgängligt? Skrivbordskalendrar med foton är en effektiv (och populär) dekorationslösning. Var och en av våra spiralbundna skrivbordskalendrar finns i den kompakta storleken 20 x 20 cm, med ett inbyggt ställ för snabb och enkel visning. Eftersom varje månad har en sida kan du enkelt lägga till favoritfoton och mycket annat. Resultatet är en rolig och specialdesignad produkt, oavsett om du vill skapa en egen skrivbordskalender eller letar efter en idé för en omtänksam present för vänner och släktingar.

Redo att skapa din personliga skrivbordskalender? Vi hjälper dig att ladda upp dina högkvalitativa bilder, även om de ligger på Facebook eller mobiltelefonen. I vår designstudio online kan du organisera och designa din skrivbordskalender som du vill. När du är nöjd med din design av skrivbordskalendern tar vi hand om resten. Tack vare vårt tryck med fotokvalitet och professionella paketering kan du använda din skrivbordskalender med foton direkt.

skrivbordskalender med bröllopsfoto
Miljövänliga pappersalternativ.

Vi är stolta över att vara FSC-certifierade och arbetar för att minska vår miljöpåverkan och använda papper från ansvarsfullt skogsbruk.

Mer info
Stöder ansvarsfullt skogsbruk.

FSC-papper som har certifierats av Rainforest Alliance kommer från ansvarsfullt skogsbruk för att gynna lokalsamhällen, naturen och miljön.

Mer info

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign