Hoppa till huvudinnehållet

Väggkalendrar

Gör vänner eller släktingar glada med en omtänksam present som de uppskattar hela året. Anpassningsbara kalendrar, 12 månader, i olika storlekar och nya designer för 2022. Mer information
Storlek
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti
  • Nyhet: Förbättrade designer och layouter
  • 3 storlekar
  • 2 pappersalternativ
  • Olika bakgrunder och clipart
  • Hållbar spiralbindning
  • Skarpt fototryck i fyrfärg
  • Nu finns 2022 års kalendrar ute

Vill du skapa ett år fyllt av magi? Med en personlig väggkalender kan du dela favoritfoton och fina stunder med vänner och familj, på ett genomtänkt och praktiskt sätt. Och med de nya designer och layoutalternativ som nu finns tillgängliga är det ännu enklare att skapa en fin fotoväggkalender fylld av glädje.

Redo att börja skapa din personliga väggkalender? Vi hjälper dig att ladda upp dina högupplösta bilder, även de som du har i mobilen. Du kan organisera och designa din kalender i vår designstudio och lägga till extra dekoration på dagar du vill komma ihåg, som födelsedagar, jubileum och annat. När du har skapat en design du gillar tar vi hand om resten. Tack vare vårt tryck med fotokvalitet och professionella paketering får du en snygg väggkalender redo att sprida glädje varje månad.

Miljövänliga pappersalternativ.

Vi är stolta över att vara FSC-certifierade och arbetar för att minska vår miljöpåverkan och använda papper från ansvarsfullt skogsbruk.

Mer info
Stöder ansvarsfullt skogsbruk.

FSC-papper som har certifierats av Rainforest Alliance kommer från ansvarsfullt skogsbruk för att gynna lokalsamhällen, naturen och miljön.

Mer info

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign