Hoppa till huvudinnehållet
Loading...

Personliga kalendrar

Förvandla favoritfoton och -minnen till fotokalendrar som uppskattas hela året.

När du letar efter en härlig present – eller ett sätt för att lägga till något speciellt i ett kök, på ett kontor eller i en hall – så är en personlig kalender alltid ett populärt alternativ. Fotokalendrar innehåller 12 månader, har många anpassningsalternativ och är både roliga och funktionella, oavsett om de visas på en vägg eller ett skrivbord. Den rätta specialdesignade kalendern kan hjälpa dig återuppleva semesterutflykter, visa älskade husdjur, glädja mor- och farföräldrar med familjefoton och mycket annat. Du kan till och med starta en härlig tradition: en ny specialdesignad kalender för varje nytt år.

Oavsett vilken stil du har så är VistaPrint redo att hjälpa dig skapa din egen kalender eller skriva ut en kalender till vänner och släktingar. Du kan upptäcka kalendrar som ska användas på väggar och skrivbord och som vardera har flera dekorationsalternativ och anpassade detaljer. Vi vägleder dig genom processen och hjälper dig skapa via vår intuitiva designstudio, där du kan ladda upp alla dina favoritfoton, markera viktiga datum och mycket annat. Och om du behöver hjälp under något steg på vägen så är våra expertdesigner redo att hjälpa dig eller ge dig tips.

Vanliga frågor och svar

Börja med att välja vilken typ av specialdesignad kalender som passar bäst där den ska placeras. Bläddra sedan bland mallarna med olika teman och ladda upp dina favoritfoton. Du välja att visa en enskild bild varje månad eller skapa ett kollage med våra layoutalternativ. När du är nöjd ser vi till att din specialdesignade kalender trycks och levereras direkt till din dörr.

Var kreativ! Använd foton från senaste familjesemestern, bilder på barnen och husdjuren eller dina bästa naturfotografier

Vi rekommenderar att du väljer den kalender som passar bäst på ditt kontor, på skrivbordet eller hemma. En stor väggkalender är toppen när familjen behöver hålla koll på olika scheman och evenemang medan en skrivbordskalender är ett måste för alla som jobbar på annan ort. Kalendermagneter är perfekta att ha på kylskåpet och väggkalendrar anpassade med 12 favoritbilder samt specialsymboler för födelsedagar och andra viktiga datum blir till omtänksamma presenter till familj och vänner.

Absolut! Specialdesignade kalendrar är utmärkta julklappar. På så sätt kan dina nära och kära varje månad få njuta av ett nytt foto av ett kärt minne.

Ja. Du kan kontrollera designen innan du lägger din beställning. Klicka bara på knappen PDF-korrektur.