Gå direkt till Innehåll
Allt till marknadsföringen av ditt företag.
Är du företagskund? Se priser exklusive moms längst ner på sidan.

Det går bara att använda en rabattkod per beställning. Rabatten dras av i kundvagnen. Rabatter gäller inte leveransavgifter, moms, abonnemang, tidigare köp eller produkter från Promotique-sajten, om inget annat anges. Ytterligare avgifter kan tillkomma för leverans och uppgraderingar om inget annat anges. Gratiserbjudanden gäller endast det lägsta antalet av varje produkt och inte fler än 2 artiklar per beställning.

 
 

Rabattkoden är aktiverad:

Sett oss på TV? Klicka här för att skapa egna visitkort
Aktivera
Det går bara att använda en kod per beställning.
 
 
Sett oss på TV?
 
Rabattkoden är aktiverad
Sett oss på TV?
Stäng
 
 

Uppdaterad sekretess- och cookie-policy

Vi värdesätter din integritet – och vi har uppdaterat våra policyer för att ytterligare stäkra skyddet av personuppgifter.

Mer info

Skal till Samsung Galaxy

 

Välj din telefonmodell.

Samsung Galaxy S5

Designa skal till Samsung Galaxy S5.

Samsung Galaxy S4

Designa skal till Samsung Galaxy S4.

Idéer till Samsung Galaxy

Skapa det perfekta, unika mobilskalet till din Samsung Galaxy. Våra hårda lättviktsskal i plast skyddar din telefon mot repor och smuts, och drar dessutom blickarna till sig.

Ladda upp några av de mest minnesvärda bilderna från semestern för att komma ihåg den där perfekta solnedgången eller det ultimata åket i slalombacken, eller varför inte en bild på familjen eller din fyrbenta vän. Mobilskal passar också perfekt att trycka företagets logga på, så att du kan visa upp den för alla. Snacka om rörlig marknadsföring! Det är otroligt enkelt – ladda bara upp en fil eller bild så är det klart!

Har du ingen egen bild eller design? Välj då bara en av våra många anpassningsbara mallar för att göra din mobil unik.

När du är klar med designen behöver du bara bestämma om du ska behålla mobilskalet själv eller ge bort det till familj och vänner. De kommer garanterat att gilla den personliga prägeln. Mobilskalen finns tillgängliga till Samsung Galaxy av modellerna S4 och S5.