Hoppa till huvudinnehållet

Muggar

Värm händer och hjärtan med personliga muggar som specialdesignats med foto, text eller design. Enkel bilduppladdning med alternativ för Facebook och mobiltelefoner. Mer information

Färg
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

– Volym: 325 ml – Hållbar keramik – 2 olika färger på muggens utsida – 8 olika färger på handtag och insida – Kan fås som magisk mugg

God morgon!
Aah. Den där första koppen på morgonen. Finns det något bättre? Kanske om kaffet eller teet serveras i en helt egen, specialdesignad mugg? Vakna till bilder på barnen eller husdjuren, till ett internt skämt eller bara en härlig design som du älskar. Och du kan också få den som magisk mugg: Det ser ut som en vanlig svart mugg, men fyll den med varm dryck så framträder din specialdesign. Helt magiskt.

Den här blir alla glada för
Specialdesignade fotomuggar passar bra både som julklapp och födelsedagspresent. De är prisvärda, enkla att anpassa och uppskattas av släkt, vänner och till och med kollegor. Och en specialdesignad fotomugg med foto av barnbarnet (eller ett älskat husdjur) är mycket uppskattat bland mor- och farföräldrar till både barn och pälsklingar. Vill du höja ribban lite? Lägg till ett kul citat eller en rolig bild, det uppskattas alltid.

Enkelt att ordna
En mugg med tryck är lika enkel att göra som att dricka ur. Börja med att utforska vårt galleri med massor av alternativ. (Har du redan en design? Då kan du ladda upp den med vårt verktyg.) När du har hittat din favorit anpassar du den som du vill och väljer de färgalternativ som du tycker bäst om. Vi tar hand om resten och när du får hem muggen – om bara några dagar – är det bara att börja använda den eller ge bort den.

Födelsedagsmugg

VistaPrint erbjuder Muggar designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign