Hoppa till huvudinnehållet

Presentetiketter

Sätt pricken över i:et för presentaskar, väskor och mycket annat. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti
  • Storlek: 85 x 55 mm
  • 5 pappersalternativ
  • Livfullt fyrfärgstryck
  • Från 100 till 2500 stycken
  • Kuvert ingår

    Letar du efter sätt att ta presentinslagningen till nya nivåer? Våra personliga presentetiketter kan hjälpa dig att skapa en unik stil som är genomgående för presentaskar, påsar och annat. De här papperskorten har plats för ditt namn, en logotyp eller en rolig design, allt i en behändig (och kompakt) storlek på 85 x 55 mm. Till varje etikett medföljer ett minikuvert, vilket gör det enkelt att ge presenterna lite extra klass.

Redo att skapa specialdesignade presentetiketter? Börja med att bläddra igenom vårt sortiment av helt anpassningsbara mallar där det bland annat finns alternativ för företag eller privatpersoner. När du har hittat en favorit, anpassa den i vår egen designstudio och välj de alternativ som passar bäst för dig. Vi trycker, packar och skickar din beställning och levererar snygga och proffsiga presentetiketter klara att användas.

Miljövänliga pappersalternativ.

Vi är stolta över att vara FSC-certifierade och arbetar för att minska vår miljöpåverkan och använda papper från ansvarsfullt skogsbruk.

Mer info
Stöder ansvarsfullt skogsbruk.

FSC-papper som har certifierats av Rainforest Alliance kommer från ansvarsfullt skogsbruk för att gynna lokalsamhällen, naturen och miljön.

Mer info

VistaPrint erbjuder Presentetiketter designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign