Specialdesignade muggar

1 från 86 kr (inkl. moms)

Frakt ingår ej

Canvastavlor

1 från 260 kr (inkl. moms)

Frakt ingår ej

Fotoböcker

1 från 104 kr (inkl. moms)

Frakt ingår ej

Specialdesignade kuddar

1 från 242 kr (inkl. moms)

Frakt ingår ej

Specialdesignade fleecefiltar

1 från 779 kr (inkl. moms)

Frakt ingår ej

Klassisk tygpåse

1 från 125 kr (inkl. moms)

Frakt ingår ej

Specialdesignade Standard T-shirts

1 från 104 kr (inkl. moms)

Frakt ingår ej

Letar du efter fler presenter?

Upptäck ännu fler specialdesignade presentidéer att göra en unik version av.

Om konstnären

Jessica Hische är bokstavskonstnär, illustratör, författare och vad hon själv beskriver som ”internetentusiast”. Hon är verksam i Oakland i Kalifornien. Hon är aktivt engagerad i gemenskaper kring design, illustration och typsnitt och en produktiv offentlig talare. Hennes Daily Drop Cap-projekt har producerat hundratals illustrativa bokstäver som används på alla möjliga ställen från vykortsuppsättningar till iPhone-skal. Hon har också släppt flera kommersiella typsnitt som finns tillgängliga i hennes butik.

Bland Jessicas kunder återfinns Wes Anderson, The USPS, Tiffany & Co., New York Times, Penguin Books, Target, Starbucks, American Express och Wired Magazine.

Cody Hudson är en Chicago-baserad konstnär som också är känd för sina bidrag inom grafisk design under namnet Struggle Inc. Hans grafiska verk och målningar har ställts ut på många platser i USA, Europa och Japan på exempelvis Museum of Contemporary Art (Chicago), V1 (Köpenhamn), Hellerau Art Center (Dresden), MU (Eindoven), Joshua Liner (New York) och Andrew Rafacz (Chicago).

Cody är också en partner i den James Beard-prisbelönta restauranggruppen Land and Sea Dept.

Sophia Chang härstammar från Queens, New York. Som berättare i många olika medier där hon skapar klara och upplivande bilder tänjer hon på marknadsgränserna och definierar ett nytt livfullt och visuellt vokabulär. Sophia lyssnar hängivet till folks berättelser och tolkar dem för att stärka det samhälle hon älskar och för att ta fram storheten hos sina vänner och kunder.

Sophia har samarbetat med företag som Samsung, Nike, Refinery29, Adidas, Apple, Footlocker, HBO och NBA för att nämna några.

Melanie Lambrick är illustratör och bor i Montréal i Kanada. Hennes verk spänner över 1900-talets illustrationstraditioner till nutida digital teknik. Genom att använda ett visuellt språk färgat av referenser från seriealbum och barnböcker ritar Melanie in betraktarna i en fräsch konversation med komplicerade ämnen.

Melanie växte upp på British Columbias västkust. Hennes tidigare kunder inkluderar New York Times, The Atlantic, Volkswagen, UNESCO och Man Repeller.

Garima Dhawan har studerat vid Rhode Island School of Design. Hennes verk kombinerar traditionella trycktekniker med digital teknik och skapar en dialog mellan de två världarna. Hon älskar skönheten i den printade markören och kollagetekniken, och återvänder konsekvent till temat trädgård som ett område av oändlig potential och obegränsade möjligheter.

Garima säljer sina alster i butiker som Anthropologie, Urban Outfitters, Target, Nordstrom och Kohl’s samt på nätet via Deny Designs, Society 6, Artfully Walls, Displate och Eastend Prints.

Lakwena Maciver skapar målade texter kring böner och meditation med inslag av populärkultur. Med hjälp av psykedeliska färger och framträdande typografisk text omvälver hennes stora paneler, ikoniska väggmålningar och installationer rådande mytologier på ett subtilt sätt.

Lakwena har installationer på Tate Britain och andra platser i London, samt på en ungdomsvårdsanstalt i Arkansas, ett kloster i Wien och på Bowery Wall i New York.

Koralie är en plastisk, visuell och urban konstnär. Hon föddes i en by i Camargue-området i Frankrike. Tillsammans med sin make SupaKitch målar Koralie stora väggmålningar i städer som New York, Paris, Rom, Kapstaden, Frankfurt och Los Angeles. 2005 lanserade paret modemärket Metroplastique.

Koralie har haft utställningar på gallerier i New York, Paris och San Francisco, konstmässor som Salon du Dessin (Paris) och Bridge Art Fair (NY) samt på museer som Museo del Juguete Antiguo México (Mexiko) och Världskulturmuseet (Göteborg). Hon har samarbetat med märken som Posca, Kidrobot, Ray Ban, Carhartt, Ikea, Chevalier Edition, Reebok och många andra.

Cynthia Kittler är illustratör från en liten ort i närheten av Stuttgart i Tyskland och bor för närvarande i Offenbach/Frankfurt am Main.

Bland Cynthias kunder återfinns tidningarna The New Yorker, New York Times, Bloomberg Business Week, Die Zeit, Süddeutsche Zeitung och Der Spiegel. Hon har illustrerat fyra böcker och arbetar nu på sin femte, ”Planet Fashion”, vilken kommer att bli hennes första barnbok.

Tor Brandt är illustratör och serietecknare baserad i Danmark. Han har släppt mängder av serietidningar och -album och har arbetat för olika tidningar, webbplatser och nationella varumärken.

Tor har studerat Fine arts och filosofi och säger att hans verk inspireras av New Age-kulturen, spiritualitet och ”Weltschmerz” i allmänhet (en tysk term som beskriver en mental depression eller apati orsakad av att jämföra världens faktiska tillstånd med ett idealiskt tillstånd). Tors alster är minimalistiska till sin natur och består av några få men kraftfulla linjer och djärva färgytor.

Dermot Flynn föddes i Dublin och flyttade till London för att arbeta på världskända StudioAKA innan har startade sin egen studio. Hans talang för naturtroget målande i illustrationer och animeringar har gett honom en skiftande kundbas som involverar allt från barnböcker och animeringar till att måla med Marmite i riks-tv.

Dermot har tilldelats många priser, bland annat Macmillan Prize for Children’s Book Illustration och ett silverlejon på Cannes Advertising Festival. Han har arbetat för hundratals kunder internationellt, till exempel Pentagram, Adidas, Vodafone, New York Magazine, Conde Nast, Dentsu Japan, Winkreative, GQ, the Guardian, BMW, Francfranc, SwissAir, Nickelodeon och tidningen Irish Times.

Lynn Bremner är en skotsk illustratör baserad i Melbourne i Australien där hon arbetar under pseudonymen Salty Shoppe. Lynn kombinerar ofta digital och traditionell teknik inom måleri och tryckning, och förser sina alster med strukturer skapade för hand för att ge dem en välkomnande och påtaglig känsla. Hennes verk är djärva och färgstarka och består av varma nyanser inspirerade av naturen och vintagereklam.

Senaste tiden har hon arbetat med väggmålningar, öletiketter och tidningsomslag, och har även deltagit i mängder av grupp- och soloutställningar.

Nina Fuga är en konstnär född i Venedig och baserad i London. Hon arbetar i olika medier från teckning till stora väggmålningar i interiörer. Hennes bilder har influerats av naturen och inspirerats av hennes resor och rastlösa sökande efter skönhet.

Med en examen från Royal College of Art har Nina gjort illustrationer för Bompiani, Faber & Faber, Harper Collins och Random House NY. Gällande redaktionella kunder har hon även arbetat med American Express, Bulgari, Ferrari, Max Mara, Qantas, Stella Artois och Wallpaper*.

Zosen Bandido använder djärva, jämna färger i mönster och former som interagerar som en mosaik. Han presenterar en universell syn på samhället som kan spåras tillbaka till forntida kulturer via inhemska berättelser och ikonografi, och dras mot uråldriga symboler som de som användes av kulturer där Columbia nu ligger.

Att skapa offentlig konst är grundläggande för Zosen, och det driver på hans kreativitet, men han skapar också i alla typer av media från tryckning och textiler till illustrationer, keramik, skulptering och till och med uppträdanden.

Malin Rosenqvist är en svensk illustratör känd för sina färgrika och unika konstverk som ritas för hand. Med linjer och prickar bygger Malin upp vad som nästan blir till en 3D-bild som sedan får struktur genom hennes omfattande metoder. Med utgångspunkt i bara en svart penna sätts hennes bilder sedan samman och får färg.

Malin har studerat vid Hochshule Luzern Design & Kunst i Schweiz och på Konstfack i Stockholm.

Mister Adam (eller Adam Oostenbrink) är grafisk designer, grafisk tekniker och designlärare från Amsterdam i Nederländerna. I sin studio/printshop skapar har multidisciplinära verk för många olika typer av kunder. Med hjälp av både digital och analog teknik skapar han en typ-o-grafisk stil som är otvungen, färgstark, livfull och rättfram.

Mister Adam har arbetat med globala varumärken som Nikon, TNT Worldwide och Adidas, men har även initierat egna projekt som handlar om experiment, forskning, samarbete och hantverk av hög kvalitet i begränsade upplagor. Han verk finns med i en rad publiceringar och utställningar.

WRK är en ung designerduo – Damoun Tamir och Andrea Weber – baserad i Iserlohn och Krefeld i Tyskland. WRK använder en mängd olika material och tekniker, bland annat papper, papier-maché och mat, och skapar lekfulla, konceptdrivna och taktila bilder, främst för reklam och tidskrifter.

Duons arbete är färgstarkt, okonventionellt, ofta mycket detaljrikt, ibland djärvt och alltid charmigt. Deras bilder är påhittade och konstruerade världar av bilder av olika material. När objekten har byggts upp till respektive illustrationer fotograferas de för att sedan efterbehandlas i datorn. De blir ”riktiga” bilder och kan användas så som önskas.

Kate Gibb har arbetat som grafiker och illustratör i sin tryckstudio i London i över 20 år. Hennes tillvägagångssätt är huvudsakligen självlärt, intuitivt och under ständig utveckling. Kommersiellt är hon känd för sin musikrelaterade skivomslagskonst, särskilt för sitt mångåriga samarbete med The Chemical Brothers. Utanför den kommersiella sfären fortsätter hon att utforska screentryckprocessen med fokus på dess taktila natur och subtila nyanser.

Till det här julprojektet har varje kortdesign först skapats som screentryck på papper, en unik tryckapplikation som sedan skannats, redigerats och förbättrats digitalt för att skapa de färdiga illustrationerna.

Owen Gildersleeve är en prisbelönt, Londonbaserad konstnär som är specialiserad på handgjorda illustrationer, scenografi och art direction. Hans unika stil, som finslipats under de senaste 10 åren, väcker liv i grafisk design genom omsorgsfullt handskurna lager och lekfull användning av ljus och skuggor.

Owen arbetar för en rad internationella kunder och skapar alltifrån invecklade pappersillustrationer och animeringar som han spelar in i sin studio i östra London till dramatiska storskaliga scenografier, fönsterskyltningar och installationer.

Handtag och insida i färg

Skärkant

Skärkant

Folietryck

Storlek

Storlek

Stil på ramen

Layout

Storlek

Storlek

Layout

Färg

Storlek

$X.XX

Frakt ingår ej

21 x 9,5 cm
14 x 14 cm
18,2 x 11,7 cm
21,6 x 13,9 cm

Bra val.Då är det bara att börja skapa det perfekta kortet.

Dags att lägga till foton och text.

10 från 147 kr (inkl. moms)
10 från 350 kr (inkl. moms)
10 från 350 kr (inkl. moms)
10 från 168 kr (inkl. moms)
10 från 371 kr (inkl. moms)
10 från 371 kr (inkl. moms)
10 från 108 kr (inkl. moms)
10 från 129 kr (inkl. moms)
10 från 195 kr (inkl. moms)
10 från 398 kr (inkl. moms)
10 från 398 kr (inkl. moms)
10 från 216 kr (inkl. moms)
10 från 419 kr (inkl. moms)
10 från 419 kr (inkl. moms)
10 från 195 kr (inkl. moms)
10 från 195 kr (inkl. moms)

Ett praktiskt val.Börja med att välja storlek och färger.

325 ml
1 från 86 kr (inkl. moms)

Ett minnesvärt val.Dessa finns i 7 olika storlekar.

1 från 104 kr (inkl. moms)
1 från 208 kr (inkl. moms)
1 från 390 kr (inkl. moms)
1 från 390 kr (inkl. moms)
1 från 208 kr (inkl. moms)
1 från 390 kr (inkl. moms)
1 från 520 kr (inkl. moms)
Finns i 3 storlekar

Ett tidsenligt val.Dessa finns i 3 olika storlekar.

1 från 195 kr (inkl. moms)
1 från 234 kr (inkl. moms)
1 från 338 kr (inkl. moms)
20 x 30 cm
30 x 30 cm
30 x 40 cm
40 x 60 cm
60 x 90 cm
20 x 30 cm
30 x 30 cm
30 x 40 cm
40 x 60 cm
60 x 90 cm

Ett konstnärligt val.Skapa den perfekta tavlan.

1 från 325 kr (inkl. moms)
1 från 325 kr (inkl. moms)
1 från 325 kr (inkl. moms)
1 från 455 kr (inkl. moms)
1 från 455 kr (inkl. moms)
1 från 585 kr (inkl. moms)
1 från 585 kr (inkl. moms)
1 från 845 kr (inkl. moms)
1 från 845 kr (inkl. moms)
1 från 715 kr (inkl. moms)
1 från 715 kr (inkl. moms)
21 x 9,5 cm
14 x 14 cm
18,2 x 11,7 cm
13,9 x 10,7 cm

Bra val.Då är det bara att börja skapa det perfekta inbjudningskortet.

10 från 143 kr (inkl. moms)
10 från 272 kr (inkl. moms)
10 från 159 kr (inkl. moms)
10 från 288 kr (inkl. moms)
10 från 143 kr (inkl. moms)
10 från 159 kr (inkl. moms)
10 från 113 kr (inkl. moms)
10 från 242 kr (inkl. moms)
10 från 242 kr (inkl. moms)
10 från 129 kr (inkl. moms)
10 från 258 kr (inkl. moms)
10 från 216 kr (inkl. moms)
10 från 156 kr (inkl. moms)
10 från 156 kr (inkl. moms)

Ett skönt val.Välj bland två olika storlekar.

1 från 242 kr (inkl. moms)
1 från 343 kr (inkl. moms)
1 från 242 kr (inkl. moms)
1 från 343 kr (inkl. moms)
1 från 606 kr (inkl. moms)

Ett mysigt val.Börja med att välja storlek och layout.

1 från 779 kr (inkl. moms)
1 från 994 kr (inkl. moms)
1 från 779 kr (inkl. moms)
1 från 994 kr (inkl. moms)
1 från 218 kr (inkl. moms)
1 från 187 kr (inkl. moms)
1 från 125 kr (inkl. moms)