Förpackningar med munskydd i tyg för engångsbruk – specialdesignad etikett

Lägg till din logotyp som etikett på den transparenta förpackningen och ge personal, kunder och besökare en viktig gåva.

  • De här munskydden är inte anpassningsbara (din logotyp läggs till som en etikett på den transparenta förpackningen, inte på själva munskydden)
  • Trippellager av non-woven polypropen
  • Justerbar vid näsan
  • Elastiska band till öronen (kan innehålla latex)
  • En förseglad förpackning innehåller 10 munskydd
  • Behöver du mer än 10 000 munskydd? Skicka in din förfrågan här.
  • Ej medicinteknisk produkt eller personlig skyddsutrustning (PPE).

Se våra Vanliga frågor och svar för att få viktig information om våra munskydd, inklusive anvisningar om hur man hanterar dem korrekt.

Antal
Pris 34,00 kr ...

Priser inklusive moms

Produktspecifikationer

Material, utfall, marginaler med mera.


Bunkra upp med engångsmunskydd, som personalen kan använda i jobbet eller närhelst det behövs

Ett 10-pack munskydd levereras i transparent plastförpackning, med en etikett som du kan anpassa med ditt företagsnamn, din logotyp eller ett uppmuntrande budskap – en omtänksam och passande present. De är också praktiska att ha nära till hands om någon kommer in i lokalen utan munskydd. Erbjud dem ett gratis munskydd, en budgetvänlig gest som bidrar till en känsla av trygghet för både kunder och personal.

Våra engångsmunskydd består av 3 lager non-woven polypropen, och är designade för att hjälpa till att skydda folk omkring dig, samtidigt som du på ett bekvämt sätt täcker näsa, mun och haka. Munskyddets yttre lager är ljusblått, och tänk på att det inte går att anpassa själva munskydden. 
 
 
Så här sätter du på och tar av munskydd på rätt sätt.

Så här sätter du på munskyddet i tyg

Vi rekommenderar följande när man ska ta på sig munskydd:
1. Tvätta händerna med tvål och vatten eller handsprit innan du rör munskyddet.
2. Lyft upp munskyddet i höjd med näsan. Sätt banden runt öronen.
3. Dra ned den nedre delen av munskyddet så att det täcker mun och haka.
4. Tryck på munskyddets övre kant så att det anpassar sig efter näsryggen. 

Så här tar du av munskyddet i tyg

När du ska ta av munskyddet rekommenderar vi följande: 
1. Tvätta händerna med tvål och vatten eller handsprit innan du rör munskyddet.
2. Sträck händerna bakom huvudet och ta tag i det elastiska bandet bakom vardera öra. Var noga med att inte ta framtill på munskyddet – det kan ha smitta på sig. 
3. Dra de elastiska banden bakåt samtidigt och lyft bort munskyddet från ansiktet.
4. Tvätta händerna igen med tvål och vatten eller handsprit.

Frågor och svar

F: Är de här munskydden lämpliga att använda i medicinska sammanhang? Kan vårdpersonal använda dem som skydd mot COVID-19?
S: Nej – de här munskydden är inte lämpliga för bruk i vårdsammanhang. De är inte medicintekniska produkter eller personlig skyddsutrustning (PPE), och inte avsedda för att användas av vårdpersonal, på sjukhus eller på vårdinrättningar. De ger en viss fysisk barriär, men de här munskydden är bara avsedda att skydda personerna runt den som bär munskydd, och inte den som bär munskyddet.

F: Kan de här munskydden hjälpa till att förhindra spridningen av COVID-19?
S: Myndigheter och sjukvård i olika länder har olika syn på det. Vissa tror att munskydd när man är bland folk kan hjälpa till att plana ut kurvan. Andra har meddelat offentligt att munskydd inte spelar någon större roll för detta. När du överväger om munskydd är rätt för dig rekommenderar vi att du kontrollerar de senaste nationella och regionala riktlinjerna i ditt land. 

F: Vad är de här engångsmunskydden tillverkade av?
S: Det här engångsmunskyddet består av non-woven polypropen och elastiska band att sätta runt öronen. Polypropenet har 3 lager: yttre lager i non-woven, smältblåst mellanlager och ett mjukt, absorberande inre lager.

F: Går det att använda det här munskyddet flera gånger?
S: Nej. De här engångsmunskydden ska bäras i högst fyra timmar och ska därefter slängas. Om du är intresserad av återanvändbara munskydd har vi maskintvättbara munskydd i tyg med system med utbytbara filter.

Skriv en recension och se vad andra kunder säger.
Garanterat nöjd
Eller så ersätter vi dig. Oavsett skäl.