Loading...
Printer Vert softshelljackor

Printer Vert softshelljackor

Maximera exponeringen av ditt varumärke under de kallare månaderna utan att kompromissa med bekvämligheten. Sätt din logga på fleecefodrade och vattenavvisande softshelljackor med transfertryck i fyrfärg. Mer information

Fetching compatible options
Färg
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

Skapa specialdesignade ytterkläder som pryds av din företagslogotyp.

  • 96 % polyester, 4 % elastan
  • Tyg i tre lager
  • Softshell utvändigt, fleece invändigt
  • Dragkedja fram, på fickor och på bröstfickan
  • Elastisk dragsko i nederkant

Dekoration: Transfertryck i fyrfärg

Den här softshelljackan håller dig varm under kyliga morgnar när arbetet kräver att du trotsar elementen. Tyget i tre lager med funktionellt membran och värmande fleece på insidan hjälper dig att hålla dig varm samtidigt som det andas. YKK-dragkedjor på fram- och bröstfickor garanterar smidig stängning och ökad säkerhet. Och den elastiska dragskon i nederkant och justerbara ärmmuddar gör det lätt att stänga även de allra starkaste vindar ute. Blandningen med 96 % polyester och 4 % elastan håller dig dessutom torr om du blir fast ute i regnet.

Redo att skapa? Välj bland en mängd olika alternativ och designa rätt jacka för dina behov. Lägg sedan till alla dina egna detaljer, som logotyp eller företagsnamn. Därefter tar vi hand om resten: professionellt tryck och leverans av din beställning. Din specialdesignade jacka levereras med ett oslagbart utseende redo att visas upp.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign