Loading...

Vistaprint dunjacka för dam

Håll värmen med lättpackade dunjackor när temperaturen sjunker. Matchande produkter finns även för herr. Mer information

Fetching compatible options
Färg
Dekorationsteknik
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

Lägg till en lättpackad jacka till din vintergarderob.

– Vista-exklusiv produkt – 100 % polyester (utvändigt), 100 % nylon (foder) – Stoppning: 90 % anddun, 10 % fjäder – Lättpackad design med förvaringspåse – Storlekar från XS till 2XL (mer info i storlekstabell) – Finns även i herrmodell

Dekor: Brodyr
Fyrfärgstransfer (transfertryck)

Snygg och bekväm
VistaPrints praktiska och prisvärda dunjacka är perfekt när du vill hålla dig varm och samtidigt visa upp din logotyp. Vi ville skapa en jacka som är både snygg och skön. Lägg till detaljer som är unika för dig i vår designstudio och skapa enkelt brandingmöjligheter i vardagen.

Ett lager värme
Håll stilen i kylan med den här anpassade dunjackan. Lättviktsdesignen gör att den är perfekt att ta med på resor, och det vattenavvisande tyget skyddar dig från vädrets makter.

Lättpackad och praktisk design
Den här anpassningsbara dunjackan levereras med en förvaringspåse, så att du enkelt kan ta med den i packningen. Dessutom får du plats med viktiga småsaker i framfickorna med dragkedja samt i innerfickan.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign