Loading...

VistaPrint dunväst för dam

Skydda dig mot vädrets makter och visa upp din logotyp på denna lättpackade dunväst. Matchande produkter finns även för herr. Mer information

Fetching compatible options
Färg
Dekoration
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

Ta dig igenom vintern med stil.

– Vista-exklusiv produkt – 100 % polyester (utvändigt), 100 % nylon (foder) – Stoppning: 90 % anddun, 10 % fjäder – Lättpackad design med förvaringspåse – Storlekar från XS till 2XL (mer info i storlekstabell) – Finns även i herrmodell

Dekor: Brodyr
Fyrfärgstransfer (transfertryck)

Ett bekvämt och klassiskt basplagg
Vi vill att du ska vara nöjd, så vi har skapat en väst som är både praktisk och prisvärd. VistaPrints dunväst är designad för att hjälpa dig att hålla värmen när det är kyligt ute. Lägg till din logotyp i vår designstudio och marknadsför ditt företag varje gång du använder den.

Praktisk och snygg
Den här vattenavvisande västen är ett klokt val vare sig du ska på weekendresa eller ska ut i naturen. Och den ärmlösa designen är skön och elegant.

Lättpackad design
En förvaringspåse medföljer till den här specialdesignade dunvästen – perfekt när du behöver spara utrymme i bagaget på resor. Fickor fram med dragkedja och en innerficka hjälper dig att hålla ordning på tillhörigheterna.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign