Loading...

VistaPrint® dunväst

Få upp värmen direkt när det är svalt ute, med en vattenavvisande och lättpackad dunväst. Matchande produkter finns även för dam. Mer information

Fetching compatible options
Färg
Dekoration
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Håll gänget varmt med lättpackade dunvästar.

– Vista-exklusiv produkt – 100 % polyester (utvändigt), 100 % nylon (foder) – Stoppning: 90 % anddun, 10 % fjäder – Lättpackad design med förvaringspåse – Storlekar från XS till 2XL (mer info i storlekstabell) – Finns även i dammodell

Dekor:
Brodyr
Färgtryck (transfertryck)

Ett klassiskt basplagg
Vi vill att du ska vara nöjd, så vi har skapat en väst som är både praktisk och prisvärd. VistaPrints dunväst är designad för att hjälpa dig att hålla värmen när det är kyligt ute. Lägg till din logotyp i vår designstudio och visa upp ditt företag varje gång.

Varm och skön
När du ska på utomhusevenemang eller weekendresa ger den här specialdesignade dunvästen den extra värme vädret kan kräva. Den ärmlösa designen ger smidig rörlighet, så den är skön att använda hela dagen.

Funktionell och lätt att packa
Den här specialdesignade vattenavvisande västen kan enkelt packas ner i medföljande förvaringsväska – perfekt om du ska iväg. Dragkedja fram och innerficka hjälper dig att hålla ordning på tillhörigheterna.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign