Loading...

VistaPrint dunjacka

Klara kylan med stil med lättpackade och vattenavvisande dunjackor. Matchande produkter finns även för dam. Mer information

Fetching compatible options
Färg
Dekoration
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

Var förberedd med lättpackade jackor.

– Vista-exklusiv produkt – 100 % polyester (utvändigt), 100 % nylon (foder) – Stoppning: 90 % anddun, 10 % fjäder – Lättpackad design med förvaringspåse – Storlekar från XS till 2XL (mer info i storlekstabell) – Finns även i dammodell

Dekor:
Brodyr
Färgtryck (transfertryck)

Snygg och bekväm
VistaPrints praktiska och prisvärda dunjacka är perfekt när du vill hålla dig varm och samtidigt visa upp din logotyp. Vi ville skapa en jacka som är både snygg och skön. Lägg till detaljer som är unika för dig i vår designstudio och skapa enkelt brandingmöjligheter i vardagen.

Ett lager värme
Oavsett om du utforskar naturen eller är på resande fot så är den här specialdesignade dunjackan från VistaPrint en bra följeslagare. Det vattenavvisande tyget ger ett pålitligt skydd mot vädrets makter.

Lättpackad design
Den här personliga dunjackan levereras med en förvaringsväska så att du enkelt kan packa den och ta med den i bagaget. Dessutom är framfickorna med dragkedjor och innerfickan perfekta för att hålla dina personliga tillhörigheter inom räckhåll.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign