Hoppa till huvudinnehållet

Fotbollströja för herrar

Skapa slitstarka, specialdesignade fotbollströjor till herrlaget. Välj mönster, färg – lägg till spelarnas namn, tröjnummer med mera. Matchande tröjor finns även för damer och barn. Mer information

Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti
  • Anpassningsbar framsida, rygg och ärmar
  • Många mönster, obegränsade färgalternativ
  • Storlekar från S till 3XL
  • Tålig 160 g/m² 100 % funktionspolyester
  • Leveranstid upp till 3 veckor
  • Finns även för damer och barn.

Dekor: Fyrfärgstryck (sublimeringstryck)

Skötselråd: Maskintvätt i låg temperatur. Använd inte blekmedel eller sköljmedel. Torktumla på låg värme. Ska inte strykas eller kemtvättas. Undvik att tvätta ihop med andra kläder som har vass metall.

Tåligt tyg

VistaPrints anpassningsbara fotbollströjor är tillverkade av fukttransporterande och antibakteriellt tyg som håller laget svalt när matchen hettar till. Dessa fotbollströjor med tryck är den perfekta starten på en vinnande strategi. Komplettera dina fotbollsshorts med en proffsig tröja som hjälper er att synas på plan.

Enhetlig look

Du kan designa lagets tröja med färg, mönster och så förstås spelarnamn och nummer. Skapa en sammanhängande look för hela laget, både på plan och utanför.

Interaktiv designstudio

Med vår interaktiva designstudio blir du din alldeles egen tröjdesigner. Du kan enkelt lägga till egna detaljer på fotbollströjan du designar. Och om du behöver assistans har vi designexperter som kan hjälpa till.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign