Loading...

Russell® Slim Fit softtouch T-shirt

Skapa en enhetlig och proffsig look till personalen eller teamet. Utforska våra designmallar som kan specialanpassas eller ladda upp din egen design till vår interaktiva designstudio. Mer information

Fetching compatible options
Färg
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Skapa maxat mode med din logotyp eller design.

  • 100 % ringspunnen bomull
  • Slim-fit T-shirt
  • Tryck på baksidan som tillval, med färgtryck
  • Storlek S till 2XL
  • Finns även i dammodell

Dekoration: Direkt-på-tyget (Obegränsade tryckfärger och -mönster. Mjuk känsla. Skön att bära).

Skötselråd: Vänd tröjan ut och in och maskintvätta i låg temperatur. Använd tvättmedel utan blekmedel och torktumla inte. Stryk inte på området med tryck.

Obs! Den här T-shirten har en snäv passform. Välj en större storlek om du vill ha en lösare passform.

Skön och stylish

Materialet av 100 % ringspunnen bomull är mjukt och andas, så alla i teamet kan känna sig coola, trygga och peppade på att synas. Dessutom är dessa T-shirts designade med en snävare passform än vanliga T-shirts, vilket ger en snygg stil samtidig som de är sköna att använda. Välj en större storlek om du vill ha en lösare passform.

Tryck på både framsida och baksida

Ute efter att skapa en enhetlig och samtidigt bekväm stil till personalen eller teamet? Med våra anpassningsbara softtouch-T-shirts är det enkelt att designa en matchande look. Du kan trycka på både framsida och baksida så att ditt varumärke exponeras dubbelt så mycket – perfekt på evenemang, till personalkläder med mera.

Interaktiv designstudio

Utforska vårt sortiment av olika produktalternativ och designa en tröja som är rätt för just dina behov. Gör den till din genom att tillföra din unika prägel med text, bilder eller annat, så tar vi hand om resten. Vi trycker dina T-shirts med professionell tryckteknik, och när de levereras är de färdiga att börja användas direkt.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign