Allt till marknadsföringen av ditt företag.
Är du företagskund? Se priser exklusive moms längst ner på sidan.

Det går bara att använda en rabattkod per beställning. Rabatten dras av i kundvagnen. Rabatter gäller inte leveransavgifter, moms, abonnemang eller tidigare köp, om inget annat anges. Ytterligare avgifter kan tillkomma för leverans och uppgraderingar om inget annat anges. Gratiserbjudanden gäller endast det lägsta antalet av varje produkt och inte fler än 2 artiklar per beställning.

 
 

Rabattkoden är aktiverad:

Sett oss på TV? Klicka här för att skapa egna visitkort
Aktivera
Det går bara att använda en kod per beställning.
 
 
Sett oss på TV?
 
Rabattkoden är aktiverad
Sett oss på TV?
Stäng
 
 

Klistermärken

 

Använd dessa klistermärken till precis vad du vill!

  • Perfekta till att organisera och märka saker, eller bara för skojs skull!
  • Levereras i ark av matt självhäftande material, kan uppgraderas till glansig yta
  • Välj bland en mängd olika storlekar och former - hitta den design som passar just dina behov
Klistermärken

Små klistermärken - runda


Små klistermärken - runda
Från 84 kr (inkl. moms) för 1 ark med 24 st
Skapa ditt eget klistermärke genom att ladda upp din egen bild, eller välj bland hundratals färdiga designer. Perfekta till fotoalbum, som reklamartiklar och mycket annat! Diameter på 38 mm.

Stora klistermärken - runda


Stora klistermärken - runda
Från 84 kr (inkl. moms) för 1 ark med 6 st
Behöver du ett klistermärke? Prova dessa! De är perfekta till att märka och organisera dina papper och lådor, att sätta på presentförpackningar och mycket annat. Ladda upp ett foto för att sätta pricken över iet. Diameter på 76 mm.

Små klistermärken - ovala


Små klistermärken - ovala
Från 84 kr (inkl. moms) för 1 ark med 10 st
Dessa små klistermärken på 76 x 51 mm kan användas till i stort sett vad som helst. Använd dem för att få ordning på ditt hemkontor, till att märka kartonger, organisera ditt skafferi och mycket annat. Lägg till ditt eget foto eller välj en färdig design.

Stora klistermärken - ovala


Stora klistermärken - ovala
Från 84 kr (inkl. moms) för 1 ark med 4 st
Ha roligt med klistermärken! Välj bland hundratals färdiga designer eller lägg till foto och text. Använd på presenter och kort, till att organisera och mycket annat! Finns i storleken 127 x 76 mm.

Små klistermärken - rektangulära


Små klistermärken - rektangulära
Från 84 kr (inkl. moms) för 1 ark med 10 st
Dessa praktiska klistermärken passar perfekt i plånboken. De kan också användas som etiketter och namnlappar - sätt dem på skolböcker och väskor. Finns i storleken 87 x 49 mm.

Stora klistermärken - rektangulära


Stora klistermärken - rektangulära
Från 84 kr (inkl. moms) för 1 ark med 4 st
Behöver du ett klistermärke som sticker ut ur mängden? Prova dessa klistermärken på 76 x 102 mm. Anpassa dem med text och bilder eller välj en av våra proffsiga designer. Perfekta till märkning av flyttkartonger, hyllor och mycket annat.

Klistermärken från Vistaprint

Klistermärken i fyrfärgstryckTillbaka till toppen
Låt aldrig din budget avgöra valet av klistermärken. Hos Vistaprint hittar du högkvalitativa klistermärken i fyrfärgstryck till priser som inte spräcker din budget. Här hittar du klistermärken som passar dina behov utan att du behöver göra avkall på kvaliteten.
Klistermärken precis så som du vill ha demTillbaka till toppen
Använd en av våra färdiga designmallar för att komma igång. Välj bara en designmall och gå vidare till vår designstudio online. Skriv din egen text och ladda upp bilder eller en logotyp. Om du redan har en färdig design så kan du bara ladda upp den och så trycker vi dina klistermärken precis så som du vill ha dem.
Klistermärken för småföretagareTillbaka till toppen
Tack vare vår egen teknik kan vi trycka klistermärken i små volymer men ändå ge dig det bästa erbjudandet på marknaden. Historiskt sett har tryck av klistermärken varit ett mödosamt och tidskrävande arbete såväl för leverantör som för kund. Vi på Vistaprint har inte bara automatiserat tillverkningsprocessen utan vi har dessutom förenklat beställningsprocessen. Tack vare våra lägre kostnader kan vi erbjuda otroligt prisvärda klistermärken utan att göra avkall på kvaliteten.
Ytterligare avgifter tillkommer för leverans, produktuppgraderingar och uppladdningar av foton/logotyper såvida inget annat anges. Max antal gratisprodukter per beställning är 4. Rabatter gäller inte på tidigare beställningar eller i kombination med andra erbjudanden. Observera att Vistaprint förbehåller sig rätten att återkalla, annullera eller ställa in detta erbjudande när som helst, med eller utan anledning. Detta inkluderar, utan begränsningar, om villkoren i erbjudandet inte överensstämmer med vår avsikt p.g.a. fel eller utelämningar.