Loading...

Etiketter på rulle

Ta din varumärkesprofilering till nästa nivå med professionella klistermärken designade för att användas i stora volymer. Upptäck våra helt anpassningsbara designmallar och hur enkelt det är att ladda upp en design. Mer information

Fetching compatible options
Former
Storlek
Material
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Ta ditt varumärkesbyggande till nästa nivå.

– 15 storleksalternativ – Går att få med specialdesignade former – 15 materialalternativ – 33 cm eller genomskurna rullar (7,6 cm i diameter) – Livfullt färgtryck – Från 100 till 5 000 stycken

Sätt ditt varumärke på allt du kan tänka dig

Letar du efter ett bekymmersfritt sätt att skapa en enhetlig och proffsig stil på påsar, askar, burkar, flaskor och andra saker? Våra specialdesignade etiketter på rulle är ett utmärkt alternativ för verksamheter som arbetar med varor i stora mängder. Kostnadseffektivt, bekvämt och med hög kvalitet – allt i samma rulle.

För inomhus- och utomhusbruk

Du kan välja mellan många olika material, former och finish. Vi har det du behöver när du letar efter etiketter att sätta på torrvaror och vätskor – klicka bara på fliken Alternativ så kan du läsa mer. Eftersom etiketterna kommer upprullade på rullar är de behändiga att använda – och tar liten plats där de förvaras.

Intuitiv designupplevelse

Ladda upp din egen design eller utforska vårt utbud av helt anpassningsbara alternativ, från form och storlek till färg och material. Våra designverktyg tar dig genom vartenda steg, och du kan alltid kontakta en designer om du skulle behöva hjälp. När du är klar med designen ordnar vi professionellt tryck på det material du har valt. Dina snygga etiketter på rulle levereras färdiga att användas.

Etiketter på rulle, staplade

VistaPrint erbjuder Etiketter på rulle designmallar i olika stilar.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign