Hoppa till huvudinnehållet

Genomskurna etiketter på ark

Stick ut och var annorlunda med specialdesignade etiketter med egna former. Flera genomskurna etiketter på ark, skapade med vår designprocess Ladda upp och sätt igång. Mer information
Storlek
Antal klistermärken per ark
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti
  • 6 storlekar
  • Specialdesignade former tillgängliga
  • Bestruken vit plast
  • Extratjock baksida med flärp
  • Designprocessen Ladda upp och sätt igång

Letar du efter nya bra sätt att märka upp dina produkter eller förpackningar på? Med genomskurna etiketter på ark kan du hjälpa dina produkter och ditt företag att sticka ut från mängden. Med tryck på vita plastark kan du få dina etiketter utskurna i vilken form som helt. Och du kan välja det antal som passar dig bäst: Tryck så få som 4 etiketter till mindre projekt eller en stor omgång till större projekt.

Redo att börja skapa? Med Ladda upp och sätt igång kan du snabbt men utan stress skapa genomskurna etiketter som du vill ha dem. När du laddat upp din logotyp eller bild kommer en av våra designexperter omvandla den till en specialdesignad etikettdesign åt dig. Vi e-postar designen till dig, du godkänner den eller ber om eventuella ändringar. När den är perfekt trycker vi, förpackar och levererar dina etiketter på ark. Din beställning levereras färdig för användning – och färdig att synas.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign