Hoppa till huvudinnehållet
Loading...

Kosmetiketiketter

Skapa unika etiketter till tvålar, lotion med mera. Utforska alla våra storlekar, material och former. Mer information

Fetching compatible options
Form
Storlek
Material
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Skapa paketering till sminkprodukter med helt egna etiketter.

– 15 storlekar – 5 former, inklusive ett specialdesignat alternativ – 12 material – Skuren rulle, med 4 diameteralternativ – Livfullt färgtryck – Antal från 100 till 5 000

Vill du ge dina förpackningar en uppdatering eller lyfta varumärket? Då kan våra kosmetiketiketter vara något för dig. Personliga etiketter för kosmetikprodukter, från tvål- och lotionförpackningar till askar och påsar för smink kan vara det som gör att dina produkter syns. Vilken storlek eller form din produkt än har kan du skapa en etikett som passar.

Vi erbjuder kosmetiketiketter i många olika storlekar och material, t.ex. vattentäta och vattenavvisande alternativ för att säkra att etiketterna klarar av fukt. Vi kan också skära ut valfria former, så att din unika logotyp eller design kan återges på paketeringen. Och etiketterna levereras på rullar och är enkla att ta av och går snabbt att fästa.

Redo att börja skapa? Ladda upp din design och lägg till egna detaljer. (Om du skapar en specialdesignad form med funktionen Ladda upp och sätt igång, kommer ett av våra designproffs att skapa en specialdesignad form åt dig.) När designen är perfekt tar vi över. När dina etiketter levereras kan du använda dem direkt. Dags att synas!

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign