Hoppa till huvudinnehållet

Matetiketter

Skapa unika etiketter som syns för all slags specialdelikatesser. Utforska olika storlekar, former och material och se hur enkelt det är att ladda upp din design. Mer information
Form
Storlek
Antal
 
100 % nöjdhetsgaranti

– 15 storlekar – 5 former, inklusive ett specialdesignat alternativ – 13 material – Skuren rulle, med 4 diameteralternativ – Livfullt färgtryck – Antal från 100 till 5 000

Redo att lyfta ditt varumärke och produktpaketeringen med en proffsmakeover, eller berätta för kunderna om hur man lagar till maten och ge dem en ingredienslista? Med våra etiketter kan du lyfta fram varumärket, ge information till kunderna och lägga till en egen personlig touch på det du säljer.

Våra matetiketter finns i massor av alternativ så att du kan skapa rätt look för ditt företag eller evenemang. Välj mellan mängder av storlekar, material och former, däribland ett alternativ med specialdesignad form. Dina etiketter levereras smidigt på rulle och kan börja användas direkt eller sparas till senare.

Redo att skapa dina helt egna matetiketter? Ladda upp din design och lägg till egna detaljer. Om du väljer en specialdesignad form går du vidare med designprocessen Ladda upp och sätt igång. En av våra designexperter kommer att omvandla den till en specialdesignad etikettdesign åt dig. När den ser ut som du vill trycks den och levereras till dig – redo att märka och märkas.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign