Hoppa till huvudinnehållet
Loading...

Plastetiketter

Sätt din personlighet på dina produkter, reklamgåvor med mera. Olika storlekar och material, och de går att få med specialdesignade former. Mer information

Fetching compatible options
Form
Storlek
Material
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Skapa paketering som väcker uppmärksamhet med hållbara etiketter i plast.

– 15 storlekar – 5 former, inklusive ett specialdesignat alternativ – 5 material – Skuren rulle, med 4 diameteralternativ – Livfullt färgtryck – Antal från 100 till 5 000

Letar du efter ett roligt sätt att förbättra produktpaketeringen på? Specialdesignade plastetiketter gör jobbet åt dig, vare sig du ska organisera varor i butik eller hjälpa ditt varumärke att synas i mängden.

Våra specialdesignade klistermärken i plast är tillverkade av hållbart, vattentätt material, och är enkla att sätta på burkar, askar, påsar med mera. De finns i massor av storlekar, ytbeläggningar och former. Och om du inte hittar den form du vill ha kan vi erbjuda en specialdesignad variant. Med enkelt avtagbar plastbaksida kommer klistermärkena att se skarpa och snygga ut på plats.

Dags att skapa egna plastetiketter? Ladda upp din design och lägg till egna detaljer. (Om du skapar en specialdesignad form med funktionen Ladda upp och sätt igång kommer ett av våra designproffs att skapa en specialdesignad form åt dig.) När designen är perfekt tar vi över. Dina plastetiketter levereras redo att imponera.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign