Loading...

Plastetiketter

Sätt din personlighet på dina produkter, reklamgåvor med mera. Olika storlekar och material, och de går att få med specialdesignade former. Mer information

Fetching compatible options
former
Storlek
Material
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Skapa paketering som väcker uppmärksamhet med hållbara etiketter i plast.

– 15 storlekar – 5 former, inklusive ett specialdesignat alternativ – 4 material – Skuren rulle, med 4 diameteralternativ – Livfullt färgtryck – Antal från 100 till 5 000

Letar du efter ett roligt sätt att förbättra förpackningar på? Specialdesignade plastetiketter gör jobbet åt dig, vare sig du ska organisera varor i butik eller hjälpa ditt varumärke att synas i mängden.

Våra specialdesignade klistermärken i plast är tillverkade av hållbart, vattentätt material, och är enkla att sätta på burkar, askar, påsar med mera. De finns i massor av storlekar, ytbeläggningar och former. Och om du inte hittar den form du vill ha kan vi erbjuda en specialdesignad variant. Och med plastbaksida som är enkel att dra av kommer dina klistermärken att behålla form och stil.

Med vår designstudio kan du ladda upp din logotyp eller bild och börja anpassa med en gång. Välj bakgrundsfärg och välj en standardform eller egen design på beskärningslinjen för dina etiketter. När din design är klar skickar du plastetiketterna till tryck, så levereras de färdiga att användas och väcka uppmärksamhet. Om du har några frågor kan du chatta med en av våra specialister, klicka bara på ”Vi finns här för att hjälpa dig” i nedre högra hörnet.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign