Hoppa till huvudinnehållet
Loading...

Nyheter och populärt

Skapa en proffsig look för hela företaget med tryck av specialdesignade etiketter och klistermärken.

När det gäller att marknadsföra varumärket är varenda påse, ask och kuvert en möjlighet. Med VistaPrints helt anpassningsbara mallar för personliga klistermärken kan du enkelt göra företagets namn och logotyp till etikettdesign som kan sättas på förpackningar, affärsbrev och mycket mer. Och med våra nya specialdesignade former på genomskurna och stansade klistermärken finns inga begränsningar för din kreativitet.

Vi kan hjälpa dig att skapa en enhetlig linje med specialdesignade etiketter, både för dig som just ska starta nytt företag och för dig som behöver stora mängder till produktetiketter, adresslappar med mera. Vad du än har för behov kan vi hjälpa dig med etiketter av hög kvalitet som hjälper dig att synas.

Vanliga frågor och svar

Inte för tillfället. Men många av våra klistermärken är tillgängliga i låga antal, så du kan beställa några få och se om du gillar utseende och känsla innan du gör en större beställning.

Ja, om du letar efter en helt egen specialdesignad form kan du välja genomskurna klistermärken och skapa något unikt. Etikett på rulle är ett bra alternativ när du vill ha hög kvalitet och smidighet. Välj bara specialdesignad som form och börja designa.

Både våra genomskurna klistermärken och stansade klistermärken är vattenavvisande. Om du vill har vattentäta etiketter på rulle till dina produkter rekommenderar vi att du väljer alternativet vit plast med glansig finish.

Våra klistermärken består av vit plast, genomskinlig plast eller vitt papper, beroende på vad du väljer.

För utebruk rekommenderar vi våra etiketter på rulle. Välj antingen vit eller genomskinlig plast med glansig finish. Med rätt skötsel kan de etiketterna hålla i upp till 5 år.

Nej, våra klistermärken kan inte återanvändas.

Våra klistermärken levereras i våra vanliga kartonger.

Ja. Om du har tänkt skriva på etiketterna på rulle fungerar vårt vita papper med matt finish bäst att skriva på med blyertspenna eller bläckpenna.