Loading...

Anteckningsböcker m färgtryck

Hitta lösningar för dina anteckningar till evenemang, butiker, arbetsplats eller hemma.
 
 
 
 
 
 
Stick ut med en egen design som inte kostar skjortan
Ge ditt projekt en proffsig finish. Fyll i ett kort formulär och få konceptförslag från våra egna designer inom 24 timmar.
Mer info
Stamps family page > Cloudinary Image Component

Relaterade produkter

Sätt en egen touch på dina anteckningar, både i jobbet och på fritiden.

Letar du efter ett nytt sätt att imponera på vänner, släkten, kunder och affärspartner? Specialdesignat kontorsmaterial förmedlar förtroende, och att du är en yrkesperson att lita på, samtidigt som du syns i konkurrensen.

På VistaPrint kan vi hjälpa dig att skapa matchande brevpapper som är unikt och sticker ut. Du kan få en design – ett monogram, en logotyp eller kanske ett kul mönster – att sätta på kontorsmaterial och brevpapper som du kan vara stolt över. Vi kan hjälpa dig med allt från matchande anteckningsblock till anteckningsböcker med spiralbindning, dagböcker med mera.

Om du inte vet var du ska börja när det gäller designen kan du få hjälp av vårt team med designtjänster för att skapa en sammanhängande stil till ditt kontorsmaterial och privata brevpapper.

Vanliga frågor och svar

Spiralbundna anteckningsböcker har spiralbindning och du kan välja mellan olinjerat eller linjerat papper, med 80 sidor per bok. Limbundna dagböcker är däremot bundna med lim och har många olika sidstilar, samt fyra finishalternativ till pärmen. De rymmer upp till 240 sidor per anteckningsbok.

Båda har storleken 139 x 216 mm. Men de har olika typer av sidor, finishalternativ till pärmen och sidantal.

Ja, det mesta av vårt kontorsmaterial kan användas både i företagssammanhang och till privata brev. Vissa mallar kanske passar bättre för det ena än det andra, och andra mallar passar med vilken design du än föredrar.

Man brukar säga att specialdesignade kuvert och brevpapper kan hjälpa företag att göra ett bra intryck på kunderna. Specialdesignade dagböcker, anteckningsböcker med spiralbindning eller anteckningsblock kan ge bra stöd och variation internt när ni ska anteckna. Genom att sätta din logotyp på de här produkterna blir de också reklamgåvor som lyfter fram ditt varumärke. Om du skickar produkter eller beställningar till kunder kanske det kan vara idé att lägga till kuvertklistermärken eller adressetiketter. Bonuskort och presentkort är också bra ett bra val för dig i detaljhandel.

Ja! Logga in och välj ”Mitt konto” så ser du menyvalet ”Beställningshistorik och efterbeställning”. Därifrån kan du snabbt beställa mer av det specialdesignade kontorsmaterial du behöver.

Ja. Innan du slutför din beställning kan du se ett korrektur av hur den färdiga produkten kommer att se ut.