Hoppa till huvudinnehållet

Mottagningskort

Berätta om allt trevligt som bröllopsdagen kommer att innehålla för gästerna, med specialdesignade mottagningskort. Specialdesigna som du vill och välj bland många olika slags papper. Mer information

Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti
  • 13,9 x 10,7 cm
  • 7 pappersalternativ
  • Standardhörn eller rundade hörn
  • Livfullt fyrfärgstryck

Ska firandet ske på flera platser? Då kanske ett mottagningskort kan vara klokt att skicka med tillsammans med inbjudan. Mottagningskort är tänkta att hjälpa gästerna förflytta sig mer effektivt från platsen för ceremonin till bröllopsmottagningen och festlokalen. Våra kortmallar har plats för alla detaljer – festlokalens namn, adress och till och med vägbeskrivning. Det finns många designer att välja mellan så du kan enkelt skapa kort som matchar resten av bröllopet.

Redo att börja designa? Utforska vår kollektion med helt anpassningsbara mottagningskort till bröllop – när du har hittat rätt mall kan vi hjälpa dig att lägga till specialdesign i vår designstudio online. När mottagningskorten är klara lägger du beställningen och låter oss ta hand om resten. Vi trycker, förpackar och skickar din beställning – och korten levereras, redo att skickas ut.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign