Vi hjälper dig.

Nätbutik

OBS! Funktioner för nätbutik finns endast tillgängliga med ett Premium-paket. Mer ...

Blocken för nätbutiker drivs av PayPal och kräver att du har ett PayPal-konto för att fungera. Du kan lägga till block individuellt genom att gå till Lägg till block > Nätbutik.

Konfigurera kundvagnen

För att aktivera kundvagnen till din nätbutik, går du till Allmänna inställningar > Nätbutik och anger den e-postadress som är kopplad till ditt PayPal-konto. Om du inte redan har ett PayPal-företagskonto, klickar du här för att skapa ett.

OBS! Kundvagnen aktiveras automatiskt när du manuellt lägger till en sida för nätbutik genom att gå till Redigera sidor > Lägg till sida > Butik

onlinestore_settings.jpg

 

Lägg till block för nätbutiker

onlinestore.jpg

Om du vill lägga till ett block för nätbutik går du till Lägg till innehåll > Nätbutik. När blocket väl är på plats kan du anpassa det.

 

Anpassa block

onlinestore_edit.jpg

Anpassa fälten för blockrubrik och beskrivning genom att klicka på platshållartexten. Dubbelklicka på bilder för att lägga till egna anpassade bilder.

Klicka på knappen Lägg till i kundvagnen för att visa verktygsfältet för inställningar. Om du vill anpassa priser och köp direkt kan du dubbelklicka på knappen.

onlinestore_paypalpricing.jpg

I PayPal-inställningarna lägger du till produktnamn, pris, eventuell leveransavgift och eventuell moms. Du kan också slå eller AV val av antal. Dessa värden visas på PayPals kassasida där transaktionerna behandlas.

OBS! Om du inte redan har angett din PayPal-information, kommer du att uppmanas att göra det i detta skede.

Klicka på Klar för att spara inställningarna.