Vi hjälper dig.

Knappar

Du kan lägga till en knapp i ett anpassat block eller ett befintligt block genom att klicka på det gröna plustecknet. Välj Knappar i elementmenyn. Här kan du välja mellan ett antal olika knappformat, inklusive PayPal

buttons.jpg

 

Formatering av knappar

Färgen på din knapp baseras på temats standardfärguppsättning. Klicka på din knapp för att visa formateringsmenyn. Välj den runda färgpalettsknappen för att lägga till en egen färg eller växla mellan standardfärger. 

Du kan också ändra typsnitt, textstorlek och textstil med menyn.

buttonlink.jpg

Det är viktigt att lägga till en hyperlänk till dina knappar, annars kommer besökare på din hemsida inte att kunna klicka på dem. Klicka på hyperlänkikonen i formateringsmenyn, och lägg till din länk. Du kan länka till interna sidor (andra sidor på din hemsida), externa hemsidor, e-postadresser, telefonnummer (för mobila besökare) eller välja PayPal-donation för att skapa en PayPal-knapp.

buttonlink_settings.jpg

Du kan också tillämpa ytterligare formatering på din knapp, precis som med alla blocktexter.

 

PayPal-knapp

OBS! Funktioner för nätbutik finns endast tillgängliga med ett eCommerce-paket. Mer ...

Om du väljer att skapa en PayPal-knapp, har du möjlighet att ange ett standardbelopp för donationer. Detta är det belopp som visas på PayPal-kassasidan när en besökare klickar på den publicerade knappen.

buttonlink_paypalsettings.jpg

Klicka på Spara ändringar.

Gå till Inställningar Donationer för att ange din PayPal-kontoinformation. Om den informationen inte anges kan inga donationer göras.

Ange ditt PayPal säljar-ID eller din e-postadress och din valuta. Du har möjlighet att ange ett organisationsnamn.

paypal_settings.jpg

 

Så här kommer din donationsknapp att visas på din hemsida:

paypal_button.jpg