Vi hjälper dig.

Ladda upp kalenderhändelser

Du kan skapa kalenderhändelser på din VistaPrint-hemsida utan att behöva en Gmail-adress. Tidigare kunder hos Webs.com kan följa följande steg för att ladda upp sina händelser från den tidigare Webs-kalenderappen till kalenderelementet i VistaPrints webbplatsverktyg. De här stegen hjälper dig att enkelt ladda upp dina kalenderhändelsedata utan att du behöver lägga till varje kalenderhändelse manuellt.

 

1. Hämta dina tidigare uppgifter. 

En CSV-fil med kalenderhändelser finns i din digitala kontrollpanel under "Tidigare data". Klicka på Ladda ner nu under "Kalenderhändelser".

webs_app_data.jpg

2. Logga in på eller skapa ett Google Kalender-konto

Eftersom kalenderelementet drivs av Google Kalender måste du logga in på Google för att ladda upp dina data. Om du inte redan har ett Google-konto, öppnar du en ny flik i webbläsaren och följer de här instruktionerna för att skapa ett konto med din befintliga adress som inte är en Gmail-adress:

Följ nu dessa steg för att ladda upp CSV-filen och fylla i händelserna:

3. Lägg till Google-kontouppgifter i SiteBuilder

Dubbelklicka på det tomma kalenderelementet på din hemsida för att öppna kalenderinställningarna.

calendar_settings.jpg

Ditt Google Kalender-ID är den e-postadress som är kopplad till din kalender.

Om du vill fortsätta att lägga till händelser, går du till din Google Kalender-sida. Det du skriver in läggs automatiskt till i kalenderelementet på din hemsida. 

OBS! Kalenderelementet visar endast den kalender och de händelser som är angivna som "offentliga".

Klicka på Spara ändringar när du är klar.