Hoppa till huvudinnehållet
Vi hjälper dig.

Kan jag radera min information?

Ja, kontakta oss för att radera den information vi har om dig. Vi stänger ditt konto och raderar din information från våra system. Denna ändring är permanent och kan inte återkallas.

Observera att även om du ber oss radera dina uppgifter, kan vi enligt lag vara skyldiga att behålla viss information (till exempel uppgifter om transaktioner eller leveranser), och vi kan fortfarande behålla anonym information om till exempel hur kunder interagerar med vår webbplats.

När vi har behandlat din begäran kommer du omedelbart att förlora tillgången till följande:

  • Ditt konto
  • Ditt inloggningsnamn och lösenord
  • Beställningshistorik
  • Produkter du har designat
  • Uppladdade foton

Inaktivera ditt konto

Om du vill kontrollera hur vi använder din information men inte vill att ditt konto ska stängas, kan du begära att vi inaktiverar ditt konto. Vid behov kan du alltid kontakta oss för att återaktivera kontot.

Avanmälan

Om du föredrar att behålla ditt konto men vill att vi slutar använda din information i marknadsföringssyfte, kan du välja att avanmäla dig från våra e-postmeddelanden eller andra kanaler.

Om du vill avanmäla dig från e-postmarknadsföring går du till Mitt konto > Kontaktinställningar och uppdaterar dina marknadsföringsinställningar.