Vi hjälper dig.

Jag fick ett e-postmeddelande om att min hemsida kommer att uppgraderas från Vista till Wix – vad innebär det?

Vi gör upplevelsen av din hemsida bättre än någonsin. Under kommande veckor kommer din hemsida att uppgraderas till Vista x Wix-plattformen.

Vista x Wix ger en bättre upplevelse, fler funktioner och många möjligheter som hjälper dig att utveckla ditt företag. Tjänsten är mycket mer omfattande än våra nuvarande tjänster för hemsidor, så vi gör en förändring för att erbjuda en bättre kundupplevelse.

Du kommer inte att kunna planera uppgraderingen av din hemsida, utan detta bestäms i slutändan av våra interna team. När din befintliga hemsida har uppgraderats till Vista x Wix kommer du att meddelas via e-post och vi kommer att inaktivera din nuvarande hemsida på Vista-plattformen. Du kommer fortsätta ha tillgång till din gamla hemsida i 90 dagar efter uppgraderingen för att kontrollera att designen på de två hemsidorna stämmer överens.

Vissa kunder kan drabbas av ett avbrott i tjänsten för sin hemsida från 15 minuter upp till 48 timmar. Om din hemsida har haft störningar i mer än 48 timmar kan du kontakta oss här så undersöker vi saken. 

Mer information om Vista x Wix-samarbetet finns i relaterade artiklar i vårt hjälpcenter.