Vi hjälper dig.

Kommer det att ske några ändringar i min fakturering när min hemsida har uppgraderats till Vista x Wix?

Eftersom uppgraderingen till Vista x Wix kommer att vara mycket större än dina nuvarande tjänster för hemsidor kommer priserna att öka något. Du bör ha fått ett e-postmeddelande med ytterligare information om den här ändringen.

När din hemsida har uppgraderats kan du, beroende på din faktureringscykel, använda det nya Vista x Wix-verktyget för samma pris som din befintliga Vista-plan. 

Månadskunder

  • Månadskunder kommer att få Vista x Wix till det nuvarande Vista-priset under minst en månad (en extra faktureringscykel).
  • Under nästa faktureringscykel kommer din faktura att höjas till det nya priset som angavs i e-postmeddelandet som du fick.

Årskunder

  • Årskunder kommer att debiteras Vista x Wix-priset nästa gång deras faktura förnyas. (Om din faktura skickas inom 30 dagar efter uppgraderingen så förnyas den till det gamla priset i ytterligare ett år.)

Obs! Kunder som har uppgraderats till Vista x Wix är inte berättigade till återbetalningspolicyn på 14 dagar. 

Om du inte är nöjd med din uppdaterade plan och ditt pris får du gärna kontakta oss så att vi kan hantera eventuella problem. Det kommer också att finnas alternativ för att nergradera ditt abonnemang eller avsluta ditt konto. 

Mer information om Vista x Wix-uppgraderingen finns i relaterade artiklar i vårt hjälpcenter.