Hoppa till huvudinnehållet

Snabb produktion. Leverans till fastpris.

Oavsett om du beställer i förväg eller behöver produkter så snabbt som möjligt finns vi här för att hjälpa dig. Se nedan för mer information om våra alternativ för leverans till fasta priser, specialprodukter och annat.

Leveranstid Produktion + leverans Kostnad (inkl. moms)
Express 3 arbetsdagar 190 kr
Standard 5 arbetsdagar 80 kr
Ekonomi 10 arbetsdagar 60 kr

Leveranstider för beställningar som mottagits efter midnatt beräknas från följande arbetsdag. Se nedan för övrig viktig leveransinformation, inklusive undantag för specifika produkter och leverans till internationella platser.

Internationella beställningar

Beställningar som görs från Vistaprints irländska webbplats (Vistaprint.ie) kan för närvarande endast levereras till adresser i Irland och Storbritannien. Om du vill få en leverans till en annan internationell plats, rekommenderar vi att du kontrollerar om det finns en Vistaprint-webbplats för ditt land eller område. Skrolla längst ner på den här sidan, och klicka på rullgardinsmenyn bredvid den irländska flaggan. Du får då upp en lista över våra andra webbplatser. Om du redan har designat en produkt är det möjligt att du kan behöva göra om den på den nya webbplatsen.

Produktundantag

Vissa Vistaprint-produkter är inte tillgängliga med alla leveranstider.

Till exempel kan produkterna inom följande kategorier eventuellt bara vara tillgängliga med ekonomileverans (10 arbetsdagar):

  • Kläder och väskor
  • Reklamprodukter (pennor, teknik och vissa andra föremål)

Om din beställning innehåller produkter med olika leveranstid kommer allt i din beställning att levereras med den längsta leveranstiden.

Om du har bråttom rekommenderar vi därför att du beställer eventuella produkter med ekonomileverans separat. Det gör att du slipper vänta på produkter som kan levereras tidigare.

Vanliga frågor och svar

F: Är min beställning spårbar?
S: Möjlighet till spårning kan variera med transportföretag. Om spårning är tillgängligt mejlar vi relevanta uppgifter tillsammans med bekräftelsen på att beställningen har skickats.

F: Hur får jag spårningsinformation? Var hittar jag den?
S: När din beställning har skickats får du en mejlbekräftelse om detta med uppgifter om leveransmetod, beräknat leveransdatum samt information om hur du kan spåra din beställning (om sådan finns tillgänglig). Du kan även öppna din orderhistorik för att leta upp spårningsinformation.

F: Inkluderas produktionstiden i era leveranstider?
S: Ja, alltid! De angivna leveranstiderna inkluderar både den tid det tar att trycka din beställning och leverera den till dig.

F: Vilka transportföretag använder ni er av?
S: Det beror på vilken leveranstid du väljer. Vilket företag som kommer att leverera just din beställning beror på flera olika faktorer, bland annat vilka produkter du beställt, din leveransadress, paketets storlek/vikt samt vilken leveranstid du valt.

F: Garanterar ni att leveranstiderna hålls?
S: När du lägger till en produkt i kundvagnen blir du ombedd att välja leveranstid. Därefter visar vi det utlovade ankomstdatumet för produkten – och det löftet kan du lita på. Dåligt väder och förseningar från transportföretagets sida kan naturligtvis inträffa, men om din beställning inte levereras i tid blir du inte nöjd, och då är inte vi heller nöjda. Kontakta oss så ser vi till att åtgärda det.

F: Levereras min beställning under vanlig arbetstid?
S: För det mesta levereras varorna under vanlig arbetstid från måndag till fredag, men detta kan variera mellan olika transportföretag.

F: Mitt paket skulle ha kommit idag, men jag har inte fått det än. Vad ska jag göra?
S: Paketen kan komma så sent som kl. 18.00 (lokal tid), så det kan dyka upp senare under dagen. Du kan se spårningsinformationen i din beställningshistorik under Mitt konto. Annars får du gärna kontakta oss när som helst – vi står gärna till tjänst.