Loading...

Mat och vatten är viktigt för våra fyrfotingar. Lyft matstunden en nivå med den här specialdesignade mat- eller vattenskålen.

– Dubbla väggar i rostfritt stål 18/8 – Håller vattnet svalt – 18,5 x 7,5 cm – Vikt: 510 g – Rymmer 1245 ml

Skötselråd: Tål ej maskindisk. Diska för hand med mjuk trasa eller svamp och milt diskmedel.

Extra trevliga måltider Den här mat- eller vattenskålen som du kan specialdesigna passar inte bara bra till måltiderna utan sätter en personlig touch på ditt hem. Den är framställd av robust dubbla väggar i rostfritt stål, klarar även de livligaste frossare samtidigt som mat eller vatten hålls vid en behaglig temperatur. Det snygga sublimeringstrycket skiljer den från andra matskålar eftersom designen behåller sitt fräscha uttryck, trots regelbunden rengöring. Den är praktisk och tålig, och har en unik fördel jämfört med andra vattenskålar. Det gör den till den perfekta presenten för alla som älskar sina husdjur och som vill ha funktion men även en personlig stil.

Tålig och elegant Den här mat- eller vattenskålen väger 510 g och kombinerar praktisk funktion med snygg design. Materialet är 18/8 rostfritt stål, känt för livsmedelssäkerhet och styrka, och det ger skålen en stabil känsla med 0,5 mm tjocklek på både innerväggen och ytterväggen. Den rymmer upp till 1245 ml, och passar perfekt till lagom stora portioner mat eller vatten. Tack vare thermoegenskaperna hålls vattnet kylt. Skålens lätta konstruktion gör att den passar både hemma och på resa, bra när man inte vill sänka standarden på resande fot.

Designa som ett proffs Vår designprocess är framtagen för att vara enkel och smidig, så att du får en färdig produkt som är skräddarsydd. Och om du behöver hjälp finns våra experter bara ett klick bort. En matskål eller vattenskål som du kan designa efter just din stil. Den blir inte bara ett måste till matstunden, utan kan också ses som ett tecken på hur mycket ni tycker om varandra.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign