Låt oss hjälpas åt att skydda varandra med Vistaprints munskydd med utytbara filter

Att bära munskydd är något vi alla kan göra för att hjälpa till att skydda varandra, kombinerat med fysisk distansering och att tvätta händerna.De här RFS-munskydden i tyg från Vistaprint har ett system för utbytbara filter, är skräddarsydda för att vara sköna att använda och har unika mönster. Hitta den design som passar din (eller ditt barns) stil.Observera att våra munskydd i tyg inte är medicintekniska produkter eller personlig skyddsutrustning (PPE).

Designade för att vara hållbara och sköna att använda

Förstärkta sömmar, certifierade material, hållbart sublimeringstryck med snygg design och ett innerlager av 100 % antiallergen bomull som är mjuk mot huden.

Gjord för att passa alla ansiktsformer

Tredimensionell vid hakan, formen vid näsan tål att anpassas tusentals gånger och justerbara band gör att du kan ha perfekt passform dagen lång på det återanvändbara munskyddet i tyg.

RFS-munskydd kan hjälpa dig att skydda dig och är skön att andas i

Avancerad filtrering blockerar luftburna smittämnen utan att stänga in fukt. Ett utbytbart fiberfilter innebär att du kan tvätta munskyddet om och om igen och på så sätt minska avfallsmängden samtidigt som du fortsätter att skydda dig.

återanvändbara munskydd i tyg med filter
  1. Hållbar textil i ytterlagret

  2. Utbytbart fiberlager

  3. Tyg med elektrostatisk absorption

  4. Inre lager av 100 % bomull

Vistaprint donerar 10 % av munskyddsförsäljningen till att stötta småföretag

För varje munskydd du köper ger vi 10 % till stöd för småföretag som påverkas av COVID-19.

återanvändbara munskydd i tyg för företag

Mer info om

Vår vision

Vistaprint® grundades för att hjälpa småföretagare att skapa expertdesignad, fräsch och unik marknadsföring genom ett sortiment av produkter som får dem att känna sig professionella, väl förberedda och uppdaterade.

Miljontals kunder håller också kontakten med sina nära och kära tack vare Vistaprints fototryck på kanvas, muggar och andra fotopresenter.

Under den här tiden när det är så viktigt att alla i vårt samhälle bidrar till att förhindra spridningen av Covid-19 använder vi vår långa erfarenhet av tillverkning och anpassning till att hjälpa fler att bära munskydd i tyg för ökat skydd. Om vi alla bär munskydd kan vi alla känna oss tryggare. Och alla småföretag som är grunden för samhällsekonomin kan komma igång igen.