Hoppa till huvudinnehållet
 
Kostnadsfri leverans på alla munskydd med integrerat filter

Specialdesignade munskydd

Ditt munskydd, din personlighet, din stil. Med Vistaprints personliga munskydd kan du sätta företagets logotyp, lagets maskor eller en favoritdesign på bekväma munskydd i tyg med god andningsförmåga. Vad du skapar – och hur du skapar det – är upp till dig.

Vill du köpa fler än 1000 munskydd?Kontakta oss

Specialdesignat munskydd med integrerat filter

Detta munskydd är utrustat med ett integrerat filer, så du behöver inte köpa till några extrafilter. Våra återanvändbara munskydd i tyg finns i ännu fler unika stilar och storlekar för både vuxna och barn.

Slutsumma för munskyddVuxen (L/S)Barn
250+Kontakta oss för pris

Specialdesignade munskydd i tyg som andra har gjort

Varje ansikte är unikt, och med Vistaprints anpassade munskyddstryck kan varje munskydd i tyg också bli det nu. Vi finns här för att hjälpa dig designa ett eget munskydd – oavsett om de är ämnade för dina anställda, för idrottslaget eller bara är ett sätt för dig att uttrycka dig själv. Våra återanvändningsbara munskydd med tryck är tillverkade av ett lent tyg med god andningsförmåga och har elastiska band att fästa bakom öronen samt integrerat filter. Skapa dina egna munskydd med din logotyp med hjälp av våra nätbaserade eller nedladdningsbara designverktyg, eller låt oss designa åt dig. Oavsett hur du vill göra hjälper vi dig – och ditt specialdesignade munskydd kommer att kännas lika bra som det ser ut. Dessa återanvändbara och specialdesignade munskydd i tyg är inte medicintekniska produkter eller personlig skyddsutrustning (PPE).