Hoppa till huvudinnehållet
 
Kostnadsfri leverans på alla ansiktsmasker med integrerat filter

Specialdesignade ansiktsmasker

Din ansiktsmask, din personlighet, din stil. Med VistaPrints personliga ansiktsmasker kan du sätta företagets logotyp, lagets maskot eller en favoritdesign på bekväma ansiktsmasker i tyg med god andningsförmåga. Vad du skapar – och hur du skapar det – är upp till dig.

Vill du köpa fler än 1000 munskydd?Kontakta oss

Specialdesignad ansiktsmask med integrerat filter

Denna ansiktsmask är utrustad med ett integrerat filer, så du behöver inte köpa till några extrafilter. Våra återanvändbara ansiktsmasker i tyg finns i ännu fler unika stilar och olika storlekar.

Slutsumma för ansiktsmaskerVuxen (L/S)
250+Kontakta oss för pris

Vilka ansiktsmasker specialdesignar andra kunder?

Varje ansikte är unikt, och med VistaPrints anpassade tryck för ansiktsmasker kan varje ansiktsmask i tyg också bli det. Vi finns här för att hjälpa dig designa en egen ansiktsmask – oavsett om de är till dina anställda, idrottslaget eller bara är ett sätt för dig att uttrycka dig själv. Våra återanvändningsbara ansiktsmasker med tryck är tillverkade av ett lent tyg med god andningsförmåga och har elastiska band att fästa bakom öronen samt integrerat filter. Skapa dina egna ansiktsmasker med din logotyp med hjälp av våra nätbaserade eller nedladdningsbara designverktyg, eller låt oss designa åt dig. Oavsett hur du vill göra hjälper vi dig – och din specialdesignade ansiktsmask kommer att kännas lika bra som den ser ut. Dessa återanvändbara och specialdesignade ansiktsmasker i tyg är inte medicintekniska produkter eller personlig skyddsutrustning (PPE).