Hoppa till huvudinnehållet
 
Kostnadsfri leverans på alla ansiktsmasker med integrerat filter

masks by vistaprint®

Fabricoo

Fabricoo kommer från Ecuador och använder livfulla färger inspirerade av hans latinamerikanska rötter för att lyfta upp och förena betraktarna.

By

 

Horisont

 

Drömmar

 

Kärlek

 

Moln

 

Fabricoo är art director, illustratör och aktivist från Ecuador. Med sin talang skapar han medvetenhet om det latinamerikanska samhället och skapar verk som lyfter upp och förenar betraktarna.

Han avslutade nyligen sina studier på Fashion Institute of Technology med examen i reklam och digital design. Han är född i Ecuador och kom till USA när han var 7. Medan han kämpade med att lära sig engelska insåg han att konst är ett sätt att kommunicera mellan olika kulturer. Med livfulla färger som inspireras av hans latinamerikanska rötter blandade med inspiration från amerikansk modern konst hoppas han kunna skapa en värld som hyllar mångfalden.

Våra återanvändbara tygansiktsmasker av hög kvalitet är designade med inbyggda filter och fina mönster för både vuxna och barn. De uppfyller AFNOR-standarder för andningsförmåga och filtrering. Beställ ansiktsmasker för vuxna och barn med unika färger, mönster och designer eller skapa egna med din egen design.

Nästa kollektion

Gentle Thrills

Los Angeles-baserade konstnären Isa Beniston kallar sina verk ”målningar man kan bära”. 2015 startade hon Gentle Thrills som ett varumärke där de sköna konsterna möter konfektion.