Hoppa till huvudinnehållet
 
Kostnadsfri leverans på alla munskydd med integrerat filter

munskydd från vistaprint®

Sophia Chang

Denna New York-baserade illustratör är en stigande stjärna inom konst, design och streetwear. Hennes verk skapar visuella berättelser som bjuder in åskådarna till kontakt.

Framtiden är ljus: svart

 

Framtiden är ljus: orange

 

Framtiden är ljus: lila

 

Wear a Mask: mintgrön

 

Wear a Mask: rosa

 

Wear a Mask: röd

 

Sophia Chang kommer från Queens i New York och har skapat sig ett namn på mindre än ett årtionde – hon skapar konst, design and streetwearmode. Hon har en Bachelor of Fine Arts Parsons School of Design och ett naturligt affärssinne, och har samarbetat med många kända namn och företag som Samsung, Nike, Refinery29, Adidas, Apple, Footlocker, HBO och NBA, för att bara nämna några. Hon är en talangfull multimedieberättare och skapar bilder, spränger gränser och definierar en ny visuell vokabulär. Hon förstår att närvaro innebär en dimension i sig själv. Både online och i verkliga livet inspirerar Sophia till kontakt. Hon är passionerad inför andras berättelser, hon lyssnar och tolkar deras historier och förstärker det samfund hon respekterar och uppskattar. Sophia är en kreativ motor som lever för att stötta vänner och kunder och att se dem lyckas.

Våra återanvändbara högkvalitativa munskydd i tyg har utbytbara filter och eleganta mönster för både föräldrar och barn. Beställ munskydd i tyg för vuxna och munskydd i tyg för barn, med unika färger, mönster och designer.

Nästa Samling

SupaKitch

Guillaume Grando aka ”SupaKitch” föddes i Paris och började där skapa konst via graffiti på 1990-talet. Hans arbete influeras av gester, rörelse, ljus och materia.