Hoppa till huvudinnehållet
Loading...

Självfärgande paketstämpel

Visa upp logotypen så att den syns, på kartonger och påsar med mera. Börja skapa förpackningar med ditt varumärke med hjälp av självfärgande stämplar som du designar själv. Mer information

Fetching compatible options
Bläckfärg
Antal
 
Ladda upp designHar du en design? Ladda upp och redigera den
100 % nöjdhetsgaranti

Du kan snabbt och enkelt sätta din logotyp på en rad produkter med hjälp av en självfärgande paketstämpel.

  • 11,4 cm x 7 cm
  • Självfärgande
  • 3 bläckfärger att välja mellan
  • Kan användas upp till 10 000 gånger

Obs! Vi avråder från att ladda upp grafik, teckensnitt under 8 punkter eller tunna linjer, och vi kan komma att neka dem.

Ett kostnadseffektivt alternativ
Skapa dina egna förpackningar och kontorsmaterial med våra specialdesignade självfärgande stora stämplar. Du slipper separata stämpeldynor vilket gör detta till ett snabbt, enkelt och effektivt alternativ för nästan alla typer av förpackningar av papp eller papper. Ett prisvärt sätt att placera ditt varumärke på material för restauranger, butiker och företag som behöver alternativ till förtryckta produkter.

Snabbt och flexibelt
Stora specialdesignade stämplar hjälper dig att göra neutrala förpackningar till dina, helt unika. Det här kan minska stressen med att förvara alla lådor, påsar och behållare du behöver. Om det kniper kan du alltid skaffa materialet lokalt och använda din stämpel. Dessutom kan du snabbt se hur din logotyp eller din slogan passar på olika ställen på t.ex. påsar och lådor eller på produkter du aldrig använt tidigare.

Enkelt att ladda och beställa
Börja med att välja färg på bläcket och gå sedan vidare till de olika mallarna, eller direkt till uppladdning av logotyp eller design. När du kontrollerat att avstånd och bildens storlek är som du vill ha dem är det bara att lägga beställningen. Din paketstämpel levereras klar att sättas i arbete direkt ur paketet – utan stämpeldyna.

Designtjänster

Våra professionella designer kan hjälpa dig skapa det utseende du vill ha.
Tryckt produktdesign