Det är enkelt: Vårt företag hjälper dig att marknadsföra ditt.

Vistaprint, ett företag i Cimpress-koncernen, hjälper miljontals företagare över hela världen att marknadsföra sig på ett proffsigt sätt. Vårt breda sortiment av kvalitetsprodukter till förmånliga priser plus våra designverktyg som passar alla kunskapsnivåer och behov innebär att alla kan skapa det unika material de behöver för att föra fram sitt budskap.

Det hela började med att vår grundare, Robert Keane, hade en vision. Han ville ge småföretagare tillgång till samma anpassningsbara tryckta kvalitetsprodukter som större företag (med större budget) hade. Robert och hans team utvecklade en patenterad teknik som levererar proffsigt tryck till förmånligt pris, även vid små volymer. Sedan utgick de från en process som vanligtvis bara används offline, och gjorde det möjligt för företagare såväl som privatpersoner att enkelt skapa och beställa specialanpassat material online.

Över 20 år har gått och Vistaprint har befäst sin marknadsledande ställning. Vi har breddat vårt utbud av produkter och tjänster rejält och utvecklat tekniken. Produkterna trycks i Nederländerna, och vi har en toppmodern forskningsanläggning i Schweiz för att kunna garantera att kunderna även i fortsättningen får ta del av de senaste tekniska innovationerna.

Vårt engagemang för att hjälpa dig marknadsföra ditt företag är starkare än någonsin. Vi är övertygade om att du kommer att bli 100 % nöjd med våra produkter, vår kvalitet, vår designerfarenhet och vår tillmötesgående service. Du blir garanterat nöjd.

”Alla som har ambitionen och drivet att leda ett företag bör ha tillgång till specialdesignade marknadsföringsprodukter som hjälper dem att nå ut till kunder på ett proffsigt sätt och till ett förmånligt pris. Det har varit vår vision från dag ett – och kommer alltid att så vara.”

Robert Keane, grundare och vd, Vistaprint

VARFÖR VÄLJA VISTAPRINT?

Brett urval

Vi erbjuder företag och privatpersoner specialdesignat marknadsföringsmaterial och tryckta produkter för varje budget, stil och tillfälle.

Även om vi alltid har varit kända för visitkort var det bara början. Numera hittar du alltid exakt vad du behöver, vare sig du vill skapa flyers, T-shirts eller festinbjudningar, tack vare vår kompletta uppsättning exklusiva designer och anpassningsbara mallar.

Vi hjälper dessutom småföretag att locka till sig mer uppmärksamhet genom bland annat e-postmarknadsföring, webbutvecklings- och webbhotelltjänster.

Anpassad upplevelse

Oavsett hur stort eller etablerat ditt företag är, och oavsett dina designkunskaper, ger vi dig de verktyg och det stöd du behöver för att förverkliga din vision.

Du kan välja att skapa ditt material själv från grunden genom att anpassa en mall eller ladda upp en befintlig design eller logga.

Och om du behöver hjälp med designen eller vill ha en andra åsikt, slå oss bara en signal så hjälper vi gärna till.

Beprövad process

Det var vi som uppfann tekniken – och själva konceptet – för onlinetryck till låga priser i volymer som passar småföretagares behov. Och vi förbättrar den hela tiden.

Vår patenterade tryckteknik låter oss nu, mer än någonsin, maximera effektiviteten och genomgående leverera kvalitet och besparingar till dig.

Den här innovativa processen backas upp av 25 lokala hemsidor för en mängd marknader, produktionsanläggningar i världsklass runt om i världen (i Nordamerika, Europa, Australien och Indien) och tusentals medarbetare fördelade på 13 kontor över hela världen.


Garanterat nöjd

Eller så ersätter vi dig. Oavsett skäl.

Vi tar fullt ansvar för allt vi säljer. Är du av någon anledning inte nöjd med din beställning är vi inte heller nöjda. Vi ersätter dig – genom alltifrån omtryck till full återbetalning. Vi står till och med för frakten. Så enkelt är det!


MEDIAKONTAKTER

Nordamerika

Adam Lawless

+1 781 652 6444 publicrelations@vistaprint.com

Europa

Robert Crosland

+ 34 935 455130 EUpublicrelations@vistaprint.com